myszołów

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

AdamGóra pisze:Przeglądając forum zauważyłem , że nowych na forum niektórzy chcą ośmieszyć i spławić ja to tak odebrałem. A z tym myszołowem pomyliłem się w pisowni - to przepraszam jeśli to Panów tak bardzo uraziło. Proszę o zakończenie tematu pisowni ponieważ , ja też czuję niesmak
e no nie ma sie o co obrażać - niemniej jeśli uraziłem to przepraszam. Jeśli juz taki problem jest wówczas można przejśc na nazwy łacińskie buteo buteo - tu na pewno by nikt nie napisał ze na terenie Polski nie występuje:)
AdamGóra
żółtodziób

Post autor: AdamGóra »

Panie Adamie do Pana nic nie mam. Bo jak zawracałem głowę książkami to Pan się też nie obrażał. Z tą nazwą buteo buteo ma pan rację, że tak mogłem napisać i wtedy by nie było wielkiego halo.
Pozdrowienia z Nowego Sącza dla Gdańska
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

Post autor: Raven_Corvus »

Ja robie czesto bledy, ale mysle ze nie ma co sie zaslaniac ortografia, ot mysle ze szybkie pisanie goracych glow prowadzi do tego, ze popelniamy bledy w pisaniu, a mlodych sie nie gnebi ani osmiesza, a powiedzial bym, ze w pewnym stopniu prubuje..., sprawdza zeby powiedzmy odzdzielic ziarno od plew... wielu juz bylo takich co zaczynalo cos pisac i poddawali sie krytyce i konczyli swoja przygode, trzeba zaparacia, ze tak powiem walecznosci, ja tez zaczynalem od glupiego pytania o dzikie kruki, a dzis pracuje na lotnisku jako sokolnik, WYTRWALOSC przede wszystkim!!!!
AdamGóra
żółtodziób

Post autor: AdamGóra »

Dzięki za otuchę, w Starym Sączu mają budować lotnisko kto wie może i ja też tam będę w przyszłości pracował jako sokolnik.
Nowy Sącz pozdrawia Białystok :wink:
Fable15
żółtodziób

Post autor: Fable15 »

Po sznurku do kłębka.
Awatar użytkownika
valdi99
młodszy sokolnik
Kontakt:

Post autor: valdi99 »

garbus2 pisze:można przejśc na nazwy łacińskie buteo buteo - tu na pewno by nikt nie napisał ze na terenie Polski nie występuje:)
Ale Buteło buteło NIE występuje :razz:
ODPOWIEDZ