e no nie ma sie o co obrażać - niemniej jeśli uraziłem to przepraszam. Jeśli juz taki problem jest wówczas można przejśc na nazwy łacińskie buteo buteo - tu na pewno by nikt nie napisał ze na terenie Polski nie występuje:)AdamGóra pisze:Przeglądając forum zauważyłem , że nowych na forum niektórzy chcą ośmieszyć i spławić ja to tak odebrałem. A z tym myszołowem pomyliłem się w pisowni - to przepraszam jeśli to Panów tak bardzo uraziło. Proszę o zakończenie tematu pisowni ponieważ , ja też czuję niesmak
myszołów
- Raven_Corvus
- sokolnik
Ja robie czesto bledy, ale mysle ze nie ma co sie zaslaniac ortografia, ot mysle ze szybkie pisanie goracych glow prowadzi do tego, ze popelniamy bledy w pisaniu, a mlodych sie nie gnebi ani osmiesza, a powiedzial bym, ze w pewnym stopniu prubuje..., sprawdza zeby powiedzmy odzdzielic ziarno od plew... wielu juz bylo takich co zaczynalo cos pisac i poddawali sie krytyce i konczyli swoja przygode, trzeba zaparacia, ze tak powiem walecznosci, ja tez zaczynalem od glupiego pytania o dzikie kruki, a dzis pracuje na lotnisku jako sokolnik, WYTRWALOSC przede wszystkim!!!!