Zdjecia.
-
K. Knitter
- początkujący
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Cos cicho tu.
Wzielo mnie na wspominki ostatnio, te zimne wieczorne powietrze, zapowiadajace jesien zawsze budzi u mnie instynkt lowiecki. Niestety ekipa nie taka jaka miala byc. Zalaczam kilka zdjec z imprintingu.
Wzielo mnie na wspominki ostatnio, te zimne wieczorne powietrze, zapowiadajace jesien zawsze budzi u mnie instynkt lowiecki. Niestety ekipa nie taka jaka miala byc. Zalaczam kilka zdjec z imprintingu.
- Załączniki
-
- Kanapki sa dla mnie :) Ona juz wczesniej jadla. Tak na przestroge, ze jastrzebi sie tym nie karmi !! Od chleba moga dostac kwasnego wola i sie przekrecic.
- Sniadanie.jpg (186.67 KiB) Przejrzano 1437 razy
-
- Tasma.jpg (156.41 KiB) Przejrzano 1409 razy
-
- Obeliks.jpg (159.53 KiB) Przejrzano 1451 razy
pierzeniowa waga to 1560 a łowcza wacha sie między 1300 na początku sezonu do 1380 w okresie zimowym.mam nadzieję w tym sezonie latac z nia zimą w wadze ponad 1400g.
jeśli chodzi o wygląd zdecydowanie zmienia się w stronę szarego białozora co bardzo mnie cieszy bo tą forme umaszczenia u białozorów lubię najbardziej
jeśli chodzi o wygląd zdecydowanie zmienia się w stronę szarego białozora co bardzo mnie cieszy bo tą forme umaszczenia u białozorów lubię najbardziej
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Piękna, choć do rodziców za grosz nie podobna, co moim zdaniem wychodzi jej na korzyść bo znacznie łatwiej ja teraz pomylić z białozorem. Właściwie to ja nie byłbym w stanie jej odróżnić, a już na pewno nie ze zdjęcia. Tu potrzeba fachowca
)
Ps. 2 odcienie ciemniejsza i można by już ją zakwalifikować jako black gyr hybrid..gdzie w tym wszystkim srebrne białozory się podziały?
)
Gratulacje.
Ps. 2 odcienie ciemniejsza i można by już ją zakwalifikować jako black gyr hybrid..gdzie w tym wszystkim srebrne białozory się podziały?
Gratulacje.
to nie ta samica o której myślicz JDJoHn DuMbaR pisze:Piękna, choć do rodziców za grosz nie podobna, co moim zdaniem wychodzi jej na korzyść bo znacznie łatwiej ja teraz pomylić z białozorem. Właściwie to ja nie byłbym w stanie jej odróżnić, a już na pewno nie ze zdjęcia. Tu potrzeba fachowca)
Ps. 2 odcienie ciemniejsza i można by już ją zakwalifikować jako black gyr hybrid..gdzie w tym wszystkim srebrne białozory się podziały?)
Gratulacje.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
żeby było śmiesznie to moja jasna samica gyr/sakera 3/4 jest większa od tej szarej 7/8 o prawie 100g!
no cóz tak bywa.zresztą co to ma za znaczenie ile waży.sokół ważący powyżej 1300g nie ma żadnych problemów z najwiekszym nawet kogutem bazanta a na nic większego już sie u nas z ptakiem niestety nie zapoluje.zaraz wrzucę fotki Viagry w trakcie pierzenia
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik