Nowe Nabytki
-
ZaP
- sokolnik
- Kontakt:
a ja nieskromnie sie pochwale - moze nie nowe nabytki, ale wczoraj był u mnie pewien Pan na 2giej sesji i pstryknął trochę zdjeć - nie wszystkie są opublikowane bo te najlepsze znajdą się w ogólnoświatowym magazynie przyrodniczym.. ale jestem pod wrażeniem profesjonalizmu fotoreportera. Zdjęcia są zmniejszone i może nie wszystko zobaczycie, ale mimo wszystko chcę pokazać jak można zrobić zdjęcia ptaków...
Pozdrawiam
piotrek
http://drapole.pl/?go::galeria&dir=3&zeilen=3&sort=0
Pozdrawiam
piotrek
http://drapole.pl/?go::galeria&dir=3&zeilen=3&sort=0
tercel, birkut i lager przy okazji odbioru swoich ptaków z czech przywieźli mi dzis pięknego samczyka wędrownego z hodowli Jiri Veselego. jest bardzo fajny. słyszałem że chłopaki również mają świetnych nowych podopiecznych. czekamy na fotki!!! jak tylko stan ukrócenia na to pozwoli to mojemu diabełkowi też coś pstryknę. trzymam kciuki i życzę powodzenia wszystkim którzy w tym roku nabyli lub nabędą nowego ptaszka 
No ptaszki są pierwsza klasa, dokładnie...takie diabły, ciemna maść i diabelski wzrok. Jeden samczyk nawet chyba został tak ochrzczony - Diabeł. Fotki z samego wyjazdu, jak i fotki ptaszków na pewno niedługo się pojawią. Cieszę się Dawid, że jesteś zadowolony. Też życzę powodzenia w układaniu dla wszystkich.
No to jeszcze z innej beczki:
W Twoim profilu na naszej klasie widzę zdjęcia z jastrzębiem - podpisane " polowanie z jastrzębiem". Mam ZaPytnie: kłamiesz tam czy tutaj?ZaP pisze:@haggard - pokaz mi zdanie kiedy ja komus ublizam lub kogos opluwam..
po prostu nie toleruje lamerstwa. NIe napisalem NIGDY, ze moje ptaki są najlepsze lub lepsze od innych bo nie mam porównania, poza tym nie POLUJĄ jak ptaki wiekszości tutaj widocznych.
ZaP
-
ZaP
- sokolnik
- Kontakt:
a jestes w moim fanklubie
? - może specjalnie dla Ciebie go zaloze i zostaniesz w końcu Prezesem i bedzies zmogl do woli szukac po sieci moich zdjec i dam CI mozliwosć ich dowolnego opisywania. Narazie nie mam zamiaru sie kłócić i pozwol, ze tę zaczepkę zignoruję...
ZaP
ZaP
Ostatnio zmieniony pn cze 23, 2008 7:59 pm przez ZaP, łącznie zmieniany 1 raz.
zajżałem z ciekawości. dobreZaP pisze:a jestes w moim fanklubie, ze lazisz po sieci i szukasz moich zdjec czy tylko glupio pytasz ??a może po prostu szukasz powodu do kłótni ??
ZaP
No nieźle, a wydawał się taki mały jak go braliśmy. Widocznie taki zbity.tercel pisze:Ja troszkę rozładuję napięcie i pochwalę się, że mój swieżak zjadł z rękawicy-mam nadzieję że i wam pójdzie równie szybko! Trafił mi się całkiem spory samczyk - dziś waży 670 g. Z tak dużym samczykiem wędrownego nie miałem jeszcze doczynienia
zap, z tymi kurczakami w galerii przegiąłeś. Najpierw pomyśl, potem rób.haggard pisze:zajżałem z ciekawości. dobreZaP pisze:a jestes w moim fanklubie, ze lazisz po sieci i szukasz moich zdjec czy tylko glupio pytasz ??a może po prostu szukasz powodu do kłótni ??
ZaPZap ja chcę byc w fanklubie!!! Apropos galerii na twojej stronie-zdjęcie mrożonego kurczaka na stole jest rewelacyjne i z pewnością służy dobremu imieniu sokolników. zawsze powtarzasz bardzo gorliwie że nie jestes sokolnikiem a na Naszej Klasie piszesz o sobie "sokolnik i przyrodnik"...