Nowe Nabytki

Informacje dla początkujących sokolników i osób chcących nimi zostać
ODPOWIEDZ
ZaP
sokolnik
Kontakt:

Post autor: ZaP »

@haggard - pokaz mi zdanie kiedy ja komus ublizam lub kogos opluwam..
po prostu nie toleruje lamerstwa. NIe napisalem NIGDY, ze moje ptaki są najlepsze lub lepsze od innych bo nie mam porównania, poza tym nie POLUJĄ jak ptaki wiekszości tutaj widocznych.
ZaP
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Polska- kraj burzliwej konwersacji ;)...ręce opadają...
bug
pisklę

Post autor: bug »

Ja przepraszam a co zlego ze napisalem cena ptakuw,tosz oni so legalna......
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Birkut06 pisze:Od kiedy (panie Admin) piszemy na tym forum o cenach ptaków? Pewnie jak grochem o ściane, ale proszę tego pilnowć i najlepiej usunąc ten post.
nie siedzie 24h/dobe przed komputerem - pracuje i mam rodzine ktora tez wymaga czasu bo żona potrzebuje pomocy przy np kąpieli synka wiec wybacz jesli czasami jakis post powisi za dlugo.... usunalem co trzeba
garbus2
Site Admin
Kontakt:

bug pisze:Ja przepraszam a co zlego ze napisalem cena ptakuw,tosz oni so legalna......
a regulamin przeczytalem????? legalnosc nie ma tu nic do rzeczy. Zreszta w swiecie sokolnikow nie ma miejsca na ptaki inne niz legalne chyba ze planujesz odsiadke....
Tomasz Szok
początkujący

Post autor: Tomasz Szok »

Opiolica, jeśli nie masz jeszcze znajomych wśród polskich hodowców (tak jak ja :mrgreen: ) to polecam czeskie hodowle. :wink:
Kilka dni temu znalazłem dla siebie ptaka przez internet. Z hodowcą wymieniłem kilka mailów i już. Jakie to proste. Nie to co w kraju nad Wisłą... :razz:
kazach
stażysta

Post autor: kazach »

ADAM zzzlikwiduj to FORUM , BO jak rozmawwialiśmy na walnym ZADRApiom sie tu na śmierćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć. CO DO NOWYCH NABYTKÓW TO ZA TYDZIEŃ ODBIERAM PARE RAROGÓW AŁTAJSKICH Z CZECH.NOWYM NABYTKIEM JEST MYSLISTWO PTASZE Z 1842 ROKU. DAŁEM W TEJ CHWILI DOI OPRAWY. DRAPOL NIE PRZEJMUJ SIE .ZNAM GORSZE SYTUACJE W GRONIE SZANOWNYCH SOKOLNIKÓW.KIEDYSŚSI TA ZAPORA PADNIE PRAWDA ADAMIE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIŁOPSNIKÓW PTAKÓW DRAPIEZNYCH
Birkut06
młodszy sokolnik

Post autor: Birkut06 »

garbus2 pisze:nie siedzie 24h/dobe przed komputerem - pracuje i mam rodzine ktora tez wymaga czasu bo żona potrzebuje pomocy przy np kąpieli synka wiec wybacz jesli czasami jakis post powisi za dlugo.... usunalem co trzeba
Ja nie mam pretensji. Ciesze się że zareagowałeś. Dziękuję.
bug
pisklę

Post autor: bug »

Puki Polska nesginela,Litwa jakosc rzyje..)....
Kochajce ,pomagajce jeden drugemo................................:)
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Birkut06 pisze:
garbus2 pisze:nie siedzie 24h/dobe przed komputerem - pracuje i mam rodzine ktora tez wymaga czasu bo żona potrzebuje pomocy przy np kąpieli synka wiec wybacz jesli czasami jakis post powisi za dlugo.... usunalem co trzeba
Ja nie mam pretensji. Ciesze się że zareagowałeś. Dziękuję.
ja rowniez - tlumacze po prostu dlaczego czasem jakis post kory nie powinien wisi zbyt dlugo
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez garbus2, łącznie zmieniany 1 raz.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

bug pisze:Puki Polska nesginela,Litwa jakosc rzyje..)....
Kochajce ,pomagajce jeden drugemo................................:)
nie to zebym sie czepial Litwinow ale pisanie postow nie na temat tez jest generalnie zle odbierane. Zachecam do rzeczowej dyskusji
Awatar użytkownika
przemek
stażysta

Post autor: przemek »

jak zwykle temat zboczyl z toru... a gdzie jakies fotki nowych nabytków? :neutral:
chwalić sie! :wink:
Awatar użytkownika
Nisus
sokolnik
Kontakt:

Post autor: Nisus »

Mial byc krogulec, w koncu jest jastrzab :)

Za kilka tyg. zdam relacje z procesu imprintingu, jak narazie wszystko jest idealnie.
Załączniki
Picture 058.JPG
opiolus
stażysta

Post autor: opiolus »

nisus jestem z Tobą. Krogulec i kobuz też jest moim największym marzeniem ale bede miał dwa inne ptaki(jastrząb i 2 nie wiem jaki)
Awatar użytkownika
Nisus
sokolnik
Kontakt:

Post autor: Nisus »

Jutro pstrykne jakies foty wedrusowi, naprawde sliczny osobnik. W pierwszym piorze a juz ma niebieskawy nalot.
ODPOWIEDZ