@haggard - pokaz mi zdanie kiedy ja komus ublizam lub kogos opluwam..
po prostu nie toleruje lamerstwa. NIe napisalem NIGDY, ze moje ptaki są najlepsze lub lepsze od innych bo nie mam porównania, poza tym nie POLUJĄ jak ptaki wiekszości tutaj widocznych.
ZaP
Birkut06 pisze:Od kiedy (panie Admin) piszemy na tym forum o cenach ptaków? Pewnie jak grochem o ściane, ale proszę tego pilnowć i najlepiej usunąc ten post.
nie siedzie 24h/dobe przed komputerem - pracuje i mam rodzine ktora tez wymaga czasu bo żona potrzebuje pomocy przy np kąpieli synka wiec wybacz jesli czasami jakis post powisi za dlugo.... usunalem co trzeba
bug pisze:Ja przepraszam a co zlego ze napisalem cena ptakuw,tosz oni so legalna......
a regulamin przeczytalem????? legalnosc nie ma tu nic do rzeczy. Zreszta w swiecie sokolnikow nie ma miejsca na ptaki inne niz legalne chyba ze planujesz odsiadke....
Opiolica, jeśli nie masz jeszcze znajomych wśród polskich hodowców (tak jak ja ) to polecam czeskie hodowle.
Kilka dni temu znalazłem dla siebie ptaka przez internet. Z hodowcą wymieniłem kilka mailów i już. Jakie to proste. Nie to co w kraju nad Wisłą...
ADAM zzzlikwiduj to FORUM , BO jak rozmawwialiśmy na walnym ZADRApiom sie tu na śmierćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć. CO DO NOWYCH NABYTKÓW TO ZA TYDZIEŃ ODBIERAM PARE RAROGÓW AŁTAJSKICH Z CZECH.NOWYM NABYTKIEM JEST MYSLISTWO PTASZE Z 1842 ROKU. DAŁEM W TEJ CHWILI DOI OPRAWY. DRAPOL NIE PRZEJMUJ SIE .ZNAM GORSZE SYTUACJE W GRONIE SZANOWNYCH SOKOLNIKÓW.KIEDYSŚSI TA ZAPORA PADNIE PRAWDA ADAMIE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIŁOPSNIKÓW PTAKÓW DRAPIEZNYCH
garbus2 pisze:nie siedzie 24h/dobe przed komputerem - pracuje i mam rodzine ktora tez wymaga czasu bo żona potrzebuje pomocy przy np kąpieli synka wiec wybacz jesli czasami jakis post powisi za dlugo.... usunalem co trzeba
Ja nie mam pretensji. Ciesze się że zareagowałeś. Dziękuję.
garbus2 pisze:nie siedzie 24h/dobe przed komputerem - pracuje i mam rodzine ktora tez wymaga czasu bo żona potrzebuje pomocy przy np kąpieli synka wiec wybacz jesli czasami jakis post powisi za dlugo.... usunalem co trzeba
Ja nie mam pretensji. Ciesze się że zareagowałeś. Dziękuję.
ja rowniez - tlumacze po prostu dlaczego czasem jakis post kory nie powinien wisi zbyt dlugo
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez garbus2, łącznie zmieniany 1 raz.