Zdjecia.

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
lagger
młodszy sokolnik

Post autor: lagger »

Nie ważne jest to czy się białozora ma, tylko co on potrafi jak się go już posiada.
Birkut06
młodszy sokolnik

Post autor: Birkut06 »

Co fakt to fakt :wink:
Awatar użytkownika
Marcin
młodszy sokolnik

Post autor: Marcin »

Obrazek
Zdjęcie z dzisiejszego obrączkowania. Rosną przyszli pogromcy bazantów :mrgreen: [/fade]
lagger
młodszy sokolnik

Post autor: lagger »

Fajne kuleczki :mrgreen: Peregrinusy jak mnie wzrok nie myli.
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

Post autor: Raven_Corvus »

a ja widzialem dzisiaj takie same :D na zywo :]
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

apropos Zapowego białozora- sądząc po wielkości, i długości palców to Gyr-peregrine samczyk i raczej przeciętnej budowy. apropos białych pazurów- miałem samca gyr sakera 3/4 i też miał białe. to żaden wymiernik
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Zgadzam sie, biale pazury wystepuja nawet u niektorych podgatunkow peregrinow...
Nie chcialem sie wcinac ale ten bialozor faktycznie nie nalezy do pokaznych, co wcale nie wyklucza mozliwosc ze jest pure. Biale gyr peregriny sa trudne do uzyskania i ciezka je zdobyc. Nie ma wiec podstaw by Zapowi nie wierzyc, jesli ktos kogos nabiera to tylko robi sam z siebie idiote ;)
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

A ja bym chcial zobaczyc glowe tego bialozora i okrywy, z ogonem :], ale skoro Zap mowi, ze bialozur, to pewnie i bialozur,bo po co nam tu kity wciskac?(BEZ ZLOSLIWOSCI)
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

JoHn DuMbaR pisze:Zgadzam sie, biale pazury wystepuja nawet u niektorych podgatunkow peregrinow...
Nie chcialem sie wcinac ale ten bialozor faktycznie nie nalezy do pokaznych, co wcale nie wyklucza mozliwosc ze jest pure. Biale gyr peregriny sa trudne do uzyskania i ciezka je zdobyc. Nie ma wiec podstaw by Zapowi nie wierzyc, jesli ktos kogos nabiera to tylko robi sam z siebie idiote ;)

wystarczy że gyr peregrine będzie miał 3/4 krwi białego lub srebrnego białozora i z białym umaszczeniem nie ma problemu. gyr sakery bywają w już przy proporcjach 50/50 powyżej drugiego pióra w typie srebrnego białozora.
Awatar użytkownika
przemek
stażysta

Post autor: przemek »

dawno nie sledzilem tematow ale cos musze dodać:)
gdybym mial porche to bym nim jezdzil non stop i to wszedzie, bo wtedy bym czy że mam:P
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

No ladnie ladnie :], Korneliusz, a jak tam Harissy? jest cos?, pytanie do Adm. czy juz wszystkie zajete?
K. Knitter
początkujący

Post autor: K. Knitter »

sa trzy z pierwszego legu i narazie 1 jajo z 2 legu jutro powinno byc drugie jajo zobaczymy co z tego bedzie a wszystkie młode juz rozparcelowane jak sadze ja biore samiczke z 2 legu jak bedzie (musi byc)...!!!
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

Fajne foto, jak tam kiedy bede na pomorzu to wybiore sie do was i pykne pare zdjec, kupilem aparata to moge strzelac.
ODPOWIEDZ