na zakończenie tematu...
1. mam ptaki, zgodnie z prawem i czy ktokolwiek chce czy nie - mam i będę je miał.
2. Jeśli wiece a zapewne tak - koszty utrzymania ptakó są wysokie, jeśli sie ma ich dużo - to chyba nie trzeba rozszerzać kwestii
3. Każdy normaly człowiek, nie tylko ptakami żyje ale ma czasem rodzinę dzieci - i niestety wszystkie zarobione pieniądze nie mogą być ulokowane w wolierach, zamrażarkach czy kolejnej najnowszej elektronice, a jeśli już są lokowane to chyba normalną sprawą jest chęć uzyskania chociaż częsciowego zwrotu nakładów.
Jako, że częsć ludzi popiera co piszę, inni dzwonią i mówią, że przegiąłem a jeszce inni mówią inne rzeczy nie będę tej dywagacji już kontynuuował.
Ps - jeśli ze spokojem każdy "sokolnik" i sokolnik spojrzy w lustro to zobaczy, że do tego samego dąży, a niektorzy naprawde ogromne pieniądze na tym zarabiają i chyba wszyscy wiemy o kim mowa. MI to nie przeszkadza, że człowiek jeśli ma możliwosci to z nich korzysta.. jak widać tylko mi to nie przeszkadza...
Pozdrawiam wszystkich i przenoszę się na swoje podwórko... oczywiscie w zgodzie z polskim ustawodawstwem

ZaP