chyba na to zebys narazie odpuscil sobie takie komentarze bo poki co nadal blyszczysz, a na kurs 14 latkow wole narazie nie przyjmowacCRASH00 pisze:Najwyższa pora.
teren
CRASH00 pisze:No własnie niedługo (jak poprawię ocenh z biologii) pojadę do sokolnika!
Myślę że na te chwilę powinieneś zostać na etapie odwiedzania sokolnika, kształtowaniem swojej pasji. Wiem że ciężko zrezygnować z marzeń na już, ale jak poczekasz i się usamodzielnisz lepiej będzie. Bo co jak zabronią rodzice nakarmić ptaka czy polatać , bo masz poprawić oceny?
Nie chcę być sędzią .
Ostatnio zmieniony pn paź 28, 2013 10:07 pm przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
CRASH00
- żółtodziób
- Kontakt:
Mam pełne wsparcie rodziców ale muszę też wykazać trochę inicjatywy bo muszę im udowodnić że jestem na tyle odpowiedzialny...Wiem że ciężko zrezygnować z marzeń na już, ale jak poczekasz i się usamodzielnisz lepiej będzie. Bo co jak zabronią rodzice nakarmić ptaka czy polatać , bo masz poprawić oceny?
Muszę też to udowodnić sobie i sokolnikowi.
W sumie liczył bym na waszą pomoc i wsparcie....
Ziomuś że tak powiem zaufaj mi widzę że każdy daje Ci tu wsparcie i pomoc której oczekujesz, nie dając nic od siebie. Jeśli uważasz ze jest inaczej że jednak brak tego kierowania Tobą na dobrą drogę, porównaj swoje pytania i odpowiedzi które otrzymałeś do takich przez kilku miesięcy jakie inni otrzymywali początkujący.
Jest wybrańcem z początkującychGrzegorz pisze:Ziomuś że tak powiem zaufaj mi widzę że każdy daje Ci tu wsparcie i pomoc której oczekujesz, nie dając nic od siebie. Jeśli uważasz ze jest inaczej że jednak brak tego kierowania Tobą na dobrą drogę, porównaj swoje pytania i odpowiedzi które otrzymałeś do takich przez kilku miesięcy jakie inni otrzymywali początkujący.
-
CRASH00
- żółtodziób
- Kontakt:
Odnosnie wypowiedzi Grzegorza
Możliwe, ale wiedz że starałem się prześwietlić forum w miarę szczegółowo.
Wiadomo może mam dziury w edukacji sokolniczej, norma.
Co do ptaka, to mi nie chodzi o to żeby go mieć do kolekcji, do lansowania i do przetrzymywania tak dla zasady, moim celem jest bycie sokolnikiem a mam nadzieję każdy zna definicje sokoknika.
Jeśli sokolnik uzna że nie jestem zdolny do posiadania ptaka ja to w sobie zdusze i będe prowadził tylko taki staż, np czyszenie woliery ew. Polatanie z ptakiem (oczywiście nie swoim)
Moje odczucie sokolnictwa jest o wiele razy większa niż jakiekolwiek inne rzeczy które mnie interesowały, dla mnie jest to już jakiś znak...
Możliwe, ale wiedz że starałem się prześwietlić forum w miarę szczegółowo.
Wiadomo może mam dziury w edukacji sokolniczej, norma.
Co do ptaka, to mi nie chodzi o to żeby go mieć do kolekcji, do lansowania i do przetrzymywania tak dla zasady, moim celem jest bycie sokolnikiem a mam nadzieję każdy zna definicje sokoknika.
Jeśli sokolnik uzna że nie jestem zdolny do posiadania ptaka ja to w sobie zdusze i będe prowadził tylko taki staż, np czyszenie woliery ew. Polatanie z ptakiem (oczywiście nie swoim)
Moje odczucie sokolnictwa jest o wiele razy większa niż jakiekolwiek inne rzeczy które mnie interesowały, dla mnie jest to już jakiś znak...
Pisałem już na PW, ale powtórzę jeszcze na ogólnym - to, że prześwietliłeś forum nie oznacza, że zrozumiałeś co do czego. Z Twoich wypowiedzi jasno wynika, że nie rozumiesz tego, co czytasz.CRASH00 pisze:starałem się prześwietlić forum w miarę szczegółowo.
I nie mów, że nie otrzymujesz od nas wsparcia. Już dawno żaden świeżak nie został tak pozytywnie przyjęty na tym forum
-
CRASH00
- żółtodziób
- Kontakt:
Pod moją definicją wsparcia nie stoją plany woler, to raczej do radnie mów, że nie otrzymujesz od nas wsparcia. Już dawno żaden świeżak nie został tak pozytywnie przyjęty na tym forum Chyba, że pod pojęciem "wsparcie" rozumiesz dostarczenie planów woliery ze szczegółowymi wymiarami i specyfikacją materiałową, ale to już by było przegięcie. CZYTAJ I MYŚL NAD TYM, CO CZYTASZ, bo inaczej do niczego nie dojdziesz.
Pod moją definicją wsparcia stoją posty typu: (to trochę mocno naciągane
CRASH00 pisze:Kolego ty oszalales chyba, ale wiek 14 lat to wszystko wyjasnia.Pod moją definicją wsparcia nie stoją plany woler, to raczej do rad
Pod moją definicją wsparcia stoją posty typu: (to trochę mocno naciągane)dajesz karol. Wierzymy w ciebie. Idzie ci całkiem nieźle. Co niekoniecznie w TEJ sytuacji jest prawdą.
Tak jak pisalem poczekaj jednak kilka lat.
-
CRASH00
- żółtodziób
- Kontakt:
Aha a co do zatrzymania swojej "edukacji" w stronę szkolnictwa to chyba nie mam wyboru 
Po gimnazjum chciałbym dostać się do szkoły leśnej w Miliczu tam teren jest baaaaaaardzo dobry
A ja tutaj już chciałem stawiać woliere....
Grzegorz, może faktycznie nie jestem jeszcze gotowy do posiadania drapola.
Sądze że wytrwam w postanowieni!

Po gimnazjum chciałbym dostać się do szkoły leśnej w Miliczu tam teren jest baaaaaaardzo dobry
A ja tutaj już chciałem stawiać woliere....
Grzegorz, może faktycznie nie jestem jeszcze gotowy do posiadania drapola.
Sądze że wytrwam w postanowieni!
W ten sposób można motywować dzieci stawiające swoje pierwsze kroki, ewentualnie starające się zdążyć do nocnika, a nie kogoś, kto powinien mieć już jakieś swoje własne spojrzenie na świat i odrobinę niezależnego mózgu pod czaszką. Z przykrością stwierdzam, że póki co nie idzie Ci dobrze. Jedyną nadzieją jest to, że jeśli zaczniesz myśleć nad tym, co się do Ciebie mówi, to wejdziesz na dobrą drogę.CRASH00 pisze:dajesz karol. Wierzymy w ciebie. Idzie ci całkiem nieźle.