Harris bez tajemnic
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Ależ wielokrotnie pisałem ,że jak ma ,,odpowiednią kondycje'' to wali od wróbla po dziką gęś ......to co po nie którzy mnie ,,zakrzyczeli '' że herezje wpisuje .haggard pisze:no i tu sam sie waldek zastanów nad polecaniem hh jako ptaka nie do polowaniakażdy kto ma harrisa wie że goni wszystko kiedy tylko ma okazję i odpowiednią kondycję
A jak go napchasz pod korek / w granicach posłuszeństwa oczywiście / i nie pchasz się tam gdzie może go coś skusić to przynajmniej nie zwieje w ,,sina dal ''
Ostatnio zmieniony czw sie 09, 2012 8:59 pm przez Pudlak Waldemar, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
-
krzysztofk9
- pisklę
- Kontakt:
przepraszam za mój pierwszy post na forum ale nie mogę się oprzećhaggard pisze:można bez tych naleciałości językowych?Polacy nie gęsi... jeśli coś ma swój odpowiednik w języku polskim to bardzo bym prosił bo strasznie to drażniące...nie
Witamy na forumkrzysztofk9 pisze:przepraszam za mój pierwszy post na forum ale nie mogę się oprzećhaggard pisze:można bez tych naleciałości językowych?Polacy nie gęsi... jeśli coś ma swój odpowiednik w języku polskim to bardzo bym prosił bo strasznie to drażniące...nieten cytat to historia ale studiuję całe forum i jestem na tym etapie a niedawno jakiś prof, językoznawca tłumaczył i było to dla mnie dużym zaskoczeniem że w tym cytacie nie chodzi o to że Polacy nie gęsi są tylko o to że nie gęsi a swój język mają
No Haggard właśnie o tym pisał, tylko użył wielokropka skracając...