kto zgubił raroga?
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
kilka osób tak myślało, bardzo życzliwie cieszyli się że już mi rarożyca spierdo...JoHn DuMbaR pisze:od razu pomysłałem ,że to twoja Kuba
Mój ptak jest ważony 2-3 razy dziennie, przed puszczeniem 2 razy sprawdzam nadajnik, ma założony dzwoneczek i adresówke, lata nie dalej niż 50 metrów odemnie, bo tak jest nauczona, a na wabidło ma idealną reakcje. Jest to mój jedyny ptak a nie jeden z 10, którego nikomu nie chce się zważyć. Mimo tego iż w domu nie ma mnie od 5 rano do 17 to i tak codziennie spędza ze mną minimum 4 godziny, nie widzę powodu dla którego miałby się zgubić, a jeżeli tak się stanie to napewno o tym poinformuje. Od jednej bardzo mądrej osoby usłyszałem dzisiaj z czym od dzisiaj się zgadzam że polskie sokolnictwo polega własnie na tym by czekac tylko az się komuś noga podwinie bo wtedy jest najlepsza okazja by mu jeszcze bardziej dokopać.
Dzięki wielkie Tym którzy z całego serca życzą mi porażki, wiele ich już w życiu przeszedłem i kolejna nie zrobi na mnie większego wrażenia.
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Kuba w ten sposób to będziesz go miał po kres jego ,albo swoich dni !!!!!kuba08111994 pisze:
Mój ptak jest ważony 2-3 razy dziennie, przed puszczeniem 2 razy sprawdzam nadajnik, ma założony dzwoneczek i adresówke, lata nie dalej niż 50 metrów odemnie, bo tak jest nauczona, a na wabidło ma idealną reakcje. Jest to mój jedyny ptak a nie jeden z 10, którego nikomu nie chce się zważyć. Mimo tego iż w domu nie ma mnie od 5 rano do 17 to i tak codziennie spędza ze mną minimum 4 godziny, nie widzę powodu dla którego miałby się zgubić,
I oby Ci przysporzył wiele radości !!!!
Re: kto zgubiі raroga?
Dzień dobry Kolegi! Ptak o której mówi się tu moja. To samica sokola Saker ( Falco cherrug) 2012 lat urodzenia. Jeśli możecie sprzyjajcie mi w nawrocie ptaka. Koniecznie mieć elektronowy adres człowieka u którego znajduje się ptak. Trzeba przekazać konsultacje po karmieniu i omówić możliwość nawrotu. Przepraszam za złą polski-przenosił przez słownik. Dziękuje Wszystkim za frasunek o ptaku. Czekam odpowiedzi.haggard pisze:http://www.jaroslaw.pl/aktualnosci-wyda ... la....html
snippi@ukr.net
tel+380972270404
Ukraina