Filmy z youtube

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
amber12
początkujący

Post autor: amber12 »

Panowie, może warto ściągnąć ten film jako dowód w sprawie, żeby nie usunął, bo później chyba dość długo trwa odzyskiwanie. zresztą warto się zabezpieczyć a siedzieć to oni wg mnie nie pójdą bo chyba 18 nie mają
Awatar użytkownika
mirek
młodszy sokolnik

Post autor: mirek »

już ten film czeka sobie u mnie na kompie
myślę że dużo się mu nie stanie
ale może :)
Awatar użytkownika
Alexandra
stażysta

Post autor: Alexandra »

mirek1 pisze:Witam
To właśnie są skutki braku wychowania etycznego.Brak szacunku do siebie i do wszystkiego w około nie wspomnę już o szacunku dla życia, przyrody a szkoda pisać
pozdrawiam.
Najpierw oberwał nic niewinny gołąbek, następnym razem będzie pies, a może i człowiek bo się np. "krzywo" popatrzył. Mam nadzieję, że to człowiekopodobne stworzenie zostanie w jakiś sposób ukarane.
Awatar użytkownika
Stachu
sokolnik

Post autor: Stachu »

kuba08111994 pisze:wstyd mi że w moim pokoleniu są takie pie****nięte „stworzenia”
Kuba, Ty się nie dziw, tylko przyzwyczajaj. Wyobraź sobie, co będzie, jak wszyscy 90+ wejdą na dobre w świat dorosłych... A "bohater" filmu nieźle wygięty... :???:
Awatar użytkownika
mirek
młodszy sokolnik

Witam
dostałem ciekawe info że jedna z tych samic na bielanach
ma obrączkę i aylmeri
po bliskich oględzinach okazuje się prawdopodobnie że to moja uciekinierka
sobie z samcem lata :)
obrączka jeszcze łączona na nit ta czempinoska :)
więc większość tego i dodatkowe informację wskazywały by że to ona
spodziewałem się złych zakończeń tej przygody a tu tak sobie poczyna ta moja ptaszyna :) może nawet wyprowadzi lęg na wolności
jak dowiem się coś więcej to dam znać
:) :) :)
wojtektkn
młodszy sokolnik

Post autor: wojtektkn »

Venator Magnus
żółtodziób
Kontakt:

Post autor: Venator Magnus »

a podczas takich lotów ile ma ten jastrząb "na liczniku"??? ;)
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Post autor: Pudlak Waldemar »

I pomyśleć ,że mnie za to samo zrównano z ziemią :lol:
Wojtek super sprawa !
lagger
młodszy sokolnik

Post autor: lagger »

Pudlak Waldemar pisze:I pomyśleć ,że mnie za to samo zrównano z ziemią :lol:
Wojtek super sprawa !
Ale ty Waldek masz problemy z sobą.
Tam gdzie to tylko możliwe nawiązujesz do starych tematów, w których próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami. Normalnie w jaki wątek bym nie zajrzał tam Waldek "dobry na wszystko".
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Post autor: Pudlak Waldemar »

lagger pisze: próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami.
Bo najbardziej co mnie wkurza to -to ,iż to co piszę jest poddane krytyce -z czasem okazuje ,że się jednak da !
Wychodzi jednak na to iż krytykujący mnie ,,mają jakiś problem z sobą ''albo tak zapatrzeni są w ,,tradycje '' ,że współczesności nie zauważają !
Ostatnio zmieniony czw lut 23, 2012 11:12 pm przez Pudlak Waldemar, łącznie zmieniany 1 raz.
irek
młodszy sokolnik

Post autor: irek »

lagger pisze:
Pudlak Waldemar pisze:I pomyśleć ,że mnie za to samo zrównano z ziemią :lol:
Wojtek super sprawa !
Ale ty Waldek masz problemy z sobą.
Tam gdzie to tylko możliwe nawiązujesz do starych tematów, w których próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami. Normalnie w jaki wątek bym nie zajrzał tam Waldek "dobry na wszystko".

popieram
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

I uznajmy temat Waldek vs reszta świata za zakończony, bo jak się rozkręcicie to za 2 dni przybedzie nam 40 bezproduktywnych postow
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

JoHn DuMbaR pisze:I uznajmy temat Waldek vs reszta świata za zakończony, bo jak się rozkręcicie to za 2 dni przybedzie nam 40 bezproduktywnych postow
popieram i odradzam Waldkowi dalsze drążenie w tym kierunku
Awatar użytkownika
mirek
młodszy sokolnik

wydaje mi się że nie wszystko co pisze waldek jest jakieś przesadzone lub wyssane z palca
na razie widzę tylko zwracanie uwagi o coś jak nie o pisownie to o sposoby utrzymania ptaków itp
może warto spróbować części tych opcji i wtedy się wypowiadać
też nie chce powracać do starych tematów ale jednak trzeba mieć czasem troszkę dystansu i samo krytyki
lagger
młodszy sokolnik

Post autor: lagger »

Pudlak Waldemar pisze:
lagger pisze: próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami.
Bo najbardziej co mnie wkurza to -to ,iż to co piszę jest poddane krytyce -z czasem okazuje ,że się jednak da !
Wychodzi jednak na to iż krytykujący mnie ,,mają jakiś problem z sobą ''albo tak zapatrzeni są w ,,tradycje '' ,że współczesności nie zauważają !
Waldek OK, wszystko rozumiem, masz swoje zdanie i masz do tego niepodważalne prawo. Musisz jednak uszanować to, że inni też mają swoje i jeżeli w dyskusji wymieniasz z kimś poglądy i dochodzicie do wniosku, że i tak każdy będzie robił po swojemu, to nie przemycaj potem pod każdym pretekstem i w każdym temacie swoich poglądów. Jeżeli temat gdzieś został zakończony, to nie odgrzewaj go potem przy każdej okazji. Oszczędzi to nam wszystkim zbędnego napięcia.
Teraz mogę się zgodzić na zakończenie tego tematu.
ODPOWIEDZ