Filmy z youtube
Najpierw oberwał nic niewinny gołąbek, następnym razem będzie pies, a może i człowiek bo się np. "krzywo" popatrzył. Mam nadzieję, że to człowiekopodobne stworzenie zostanie w jakiś sposób ukarane.mirek1 pisze:Witam
To właśnie są skutki braku wychowania etycznego.Brak szacunku do siebie i do wszystkiego w około nie wspomnę już o szacunku dla życia, przyrody a szkoda pisać
pozdrawiam.
Witam
dostałem ciekawe info że jedna z tych samic na bielanach
ma obrączkę i aylmeri
po bliskich oględzinach okazuje się prawdopodobnie że to moja uciekinierka
sobie z samcem lata
obrączka jeszcze łączona na nit ta czempinoska
więc większość tego i dodatkowe informację wskazywały by że to ona
spodziewałem się złych zakończeń tej przygody a tu tak sobie poczyna ta moja ptaszyna
może nawet wyprowadzi lęg na wolności
jak dowiem się coś więcej to dam znać

dostałem ciekawe info że jedna z tych samic na bielanach
ma obrączkę i aylmeri
po bliskich oględzinach okazuje się prawdopodobnie że to moja uciekinierka
sobie z samcem lata
obrączka jeszcze łączona na nit ta czempinoska
więc większość tego i dodatkowe informację wskazywały by że to ona
spodziewałem się złych zakończeń tej przygody a tu tak sobie poczyna ta moja ptaszyna
jak dowiem się coś więcej to dam znać
-
Venator Magnus
- żółtodziób
- Kontakt:
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Ale ty Waldek masz problemy z sobą.Pudlak Waldemar pisze:I pomyśleć ,że mnie za to samo zrównano z ziemią![]()
Wojtek super sprawa !
Tam gdzie to tylko możliwe nawiązujesz do starych tematów, w których próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami. Normalnie w jaki wątek bym nie zajrzał tam Waldek "dobry na wszystko".
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Bo najbardziej co mnie wkurza to -to ,iż to co piszę jest poddane krytyce -z czasem okazuje ,że się jednak da !lagger pisze: próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami.
Wychodzi jednak na to iż krytykujący mnie ,,mają jakiś problem z sobą ''albo tak zapatrzeni są w ,,tradycje '' ,że współczesności nie zauważają !
Ostatnio zmieniony czw lut 23, 2012 11:12 pm przez Pudlak Waldemar, łącznie zmieniany 1 raz.
lagger pisze:Ale ty Waldek masz problemy z sobą.Pudlak Waldemar pisze:I pomyśleć ,że mnie za to samo zrównano z ziemią![]()
Wojtek super sprawa !
Tam gdzie to tylko możliwe nawiązujesz do starych tematów, w których próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami. Normalnie w jaki wątek bym nie zajrzał tam Waldek "dobry na wszystko".
popieram
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
wydaje mi się że nie wszystko co pisze waldek jest jakieś przesadzone lub wyssane z palca
na razie widzę tylko zwracanie uwagi o coś jak nie o pisownie to o sposoby utrzymania ptaków itp
może warto spróbować części tych opcji i wtedy się wypowiadać
też nie chce powracać do starych tematów ale jednak trzeba mieć czasem troszkę dystansu i samo krytyki
na razie widzę tylko zwracanie uwagi o coś jak nie o pisownie to o sposoby utrzymania ptaków itp
może warto spróbować części tych opcji i wtedy się wypowiadać
też nie chce powracać do starych tematów ale jednak trzeba mieć czasem troszkę dystansu i samo krytyki
Waldek OK, wszystko rozumiem, masz swoje zdanie i masz do tego niepodważalne prawo. Musisz jednak uszanować to, że inni też mają swoje i jeżeli w dyskusji wymieniasz z kimś poglądy i dochodzicie do wniosku, że i tak każdy będzie robił po swojemu, to nie przemycaj potem pod każdym pretekstem i w każdym temacie swoich poglądów. Jeżeli temat gdzieś został zakończony, to nie odgrzewaj go potem przy każdej okazji. Oszczędzi to nam wszystkim zbędnego napięcia.Pudlak Waldemar pisze:Bo najbardziej co mnie wkurza to -to ,iż to co piszę jest poddane krytyce -z czasem okazuje ,że się jednak da !lagger pisze: próbowałeś przeforsować swoje racje. A to z psami, a to z ptakami wożonymi w aucie, a to z pętami.
Wychodzi jednak na to iż krytykujący mnie ,,mają jakiś problem z sobą ''albo tak zapatrzeni są w ,,tradycje '' ,że współczesności nie zauważają !
Teraz mogę się zgodzić na zakończenie tego tematu.