Powitania, przedstawienia, kto i skąd? :)

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
Bogdan
pisklę

Post autor: Bogdan »

---
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2012 6:04 pm przez Bogdan, łącznie zmieniany 1 raz.
Katou
stażysta

Post autor: Katou »

Hahahaha szczęka mi opadła. Za każdym razem gdy tworzy się nowy klon obsmarowuje swoich poprzedników. Telenowela brazylijska. Za tydzień będzie pani Bogdanowa która powie co innego. Jest z mężem w separacji i to co mąż gadał to nieprawda, bo to jej syn z drugiego małżeństwa prowadzi kółko o ptakach drapieżnych.
Grzegorz
stażysta
Kontakt:

Post autor: Grzegorz »

no a minisowiarz pisał ze ma konie czy cos tam to az dziwne ze w bloku mieszka kurcze jakos nieprawdopodobne :razz:
Bogdan
pisklę

--
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2012 6:04 pm przez Bogdan, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzegorz
stażysta
Kontakt:

Post autor: Grzegorz »

Ja tez oczywiście witam bardzo serdecznie a to dochodzenie to tylko tak dla sprawdzenia czy na wiosnę nie przeskoczy Pan na mini sowiarza :mad:
amber12
początkujący

Post autor: amber12 »

bo reszta z Panów poczuła w sobie talent Pana Rutkowskiego i szuka dziury w całym.
No, ale Rutkowski znalazł tę dziurę i myślę, że tym Panom też się uda :twisted:
Awatar użytkownika
Milana
pisklę

Post autor: Milana »

Witam !
Imię: Mila:)
ptak: w czerwcu może jastrząb
pies: boxer, w przyszłości pointer

Od dłuższego czasu interesuje się sokolnictwem, wiedzę o ptakach czerpię od rodziny (dziadków) i znajomych. Uczęszczałam na staż i przymierzam się do kursu. Mam zamiar dostać się na kierunek medycyny weterynaryjnej:) Moją pasją od zawsze są zwierzęta, najpierw te najmniejsze, gryzonie, poprzez psy i konie aż do ptaków:) z zainteresowań jeszcze fascynuje się historią i malarstwem. Pozdrawiam:)
Bogdan
pisklę

---.
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2012 6:03 pm przez Bogdan, łącznie zmieniany 1 raz.
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Zajmuje sie Pan moze terrarystyka/akwarystyka? rybki, węże, pajaki?
Bogdan
pisklę

---
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2012 6:02 pm przez Bogdan, łącznie zmieniany 1 raz.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Grzegorz pisze:obawiam się ze 3 w 1 chyba ale warto IP zobaczyć możliwe ze podejrzenia bezpodstawne ale jakos tak korci :razz: Jakoś szybko fascynacja ptakami drapieżnymi a szczególnie sowami tam się pojawia jak grzyby po deszczu
obawiam sie ze strzliłeś w 10! Pan Bogdan dostaje bana ale tym razem banuje IP wiec niestety mini sowiarz bedzie musiał biegac do następnego bloku zeby forum poczytać....
Bogdan
pisklę

---
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2012 6:02 pm przez Bogdan, łącznie zmieniany 1 raz.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Bogdan pisze:Dziękuję wszystkim za kilkugodzinną współpracę! Jeśli uważacie mnie za 3w1 to proszę udać się po poradę do informatyka co do tych adresów IP. Pozdrawiam i życzę udanych łowów!
i poszedł jak burza :)
Lisouczyk
pisklę

Post autor: Lisouczyk »

Witam sokolników, ornitologów i ogółem sympatyków ptaków.
Jak na razie skupiam się na szeroko pojętej 'fachowej' literaturze jak i forum. Być może kiedyś zostanę sokolnikiem. Jak na razie to zbieram wiedzę.

Niestety nie mam akwarium, ale jako 'co drugi nowy' postaram się to nadrobić :lol:

Do tej pory forum/stronę czytałem, możliwe że zacznę bardziej się udzielać (chociaż po xx wpisach zwłaszcza z tego tematu aż się odechciewa, ale może nie zostanę przyjęty jako 4'ty w 1 hehe)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wilq
stażysta

Post autor: Wilq »

Witamy ;)
Nowy schemat przedstawiania się :P + ;p
ODPOWIEDZ