Powitania, przedstawienia, kto i skąd? :)
Hahahaha szczęka mi opadła. Za każdym razem gdy tworzy się nowy klon obsmarowuje swoich poprzedników. Telenowela brazylijska. Za tydzień będzie pani Bogdanowa która powie co innego. Jest z mężem w separacji i to co mąż gadał to nieprawda, bo to jej syn z drugiego małżeństwa prowadzi kółko o ptakach drapieżnych.
Witam !
Imię: Mila:)
ptak: w czerwcu może jastrząb
pies: boxer, w przyszłości pointer
Od dłuższego czasu interesuje się sokolnictwem, wiedzę o ptakach czerpię od rodziny (dziadków) i znajomych. Uczęszczałam na staż i przymierzam się do kursu. Mam zamiar dostać się na kierunek medycyny weterynaryjnej:) Moją pasją od zawsze są zwierzęta, najpierw te najmniejsze, gryzonie, poprzez psy i konie aż do ptaków:) z zainteresowań jeszcze fascynuje się historią i malarstwem. Pozdrawiam:)
Imię: Mila:)
ptak: w czerwcu może jastrząb
pies: boxer, w przyszłości pointer
Od dłuższego czasu interesuje się sokolnictwem, wiedzę o ptakach czerpię od rodziny (dziadków) i znajomych. Uczęszczałam na staż i przymierzam się do kursu. Mam zamiar dostać się na kierunek medycyny weterynaryjnej:) Moją pasją od zawsze są zwierzęta, najpierw te najmniejsze, gryzonie, poprzez psy i konie aż do ptaków:) z zainteresowań jeszcze fascynuje się historią i malarstwem. Pozdrawiam:)
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
obawiam sie ze strzliłeś w 10! Pan Bogdan dostaje bana ale tym razem banuje IP wiec niestety mini sowiarz bedzie musiał biegac do następnego bloku zeby forum poczytać....Grzegorz pisze:obawiam się ze 3 w 1 chyba ale warto IP zobaczyć możliwe ze podejrzenia bezpodstawne ale jakos tak korciJakoś szybko fascynacja ptakami drapieżnymi a szczególnie sowami tam się pojawia jak grzyby po deszczu
Witam sokolników, ornitologów i ogółem sympatyków ptaków.
Jak na razie skupiam się na szeroko pojętej 'fachowej' literaturze jak i forum. Być może kiedyś zostanę sokolnikiem. Jak na razie to zbieram wiedzę.
Niestety nie mam akwarium, ale jako 'co drugi nowy' postaram się to nadrobić
Do tej pory forum/stronę czytałem, możliwe że zacznę bardziej się udzielać (chociaż po xx wpisach zwłaszcza z tego tematu aż się odechciewa, ale może nie zostanę przyjęty jako 4'ty w 1 hehe)
Pozdrawiam
Jak na razie skupiam się na szeroko pojętej 'fachowej' literaturze jak i forum. Być może kiedyś zostanę sokolnikiem. Jak na razie to zbieram wiedzę.
Niestety nie mam akwarium, ale jako 'co drugi nowy' postaram się to nadrobić
Do tej pory forum/stronę czytałem, możliwe że zacznę bardziej się udzielać (chociaż po xx wpisach zwłaszcza z tego tematu aż się odechciewa, ale może nie zostanę przyjęty jako 4'ty w 1 hehe)
Pozdrawiam