witam interesuje sie tymi cudownymi ptakami od kilku lat lecz dopiero teraz gdy mam na to czas i warunki chciałbym rozwinąc swoje zainteresownie...jak w temacie czy jest jakiś sokolnik w okolicach Dębek,Wejherowa czy też Pucka od którego można sie nauczyć wszystkiego co trzeba wiedzieć na temat sokolnictwa...
pozdrawiam
Dębki woj. Pomorskie jest jakis sokolnik w okolicy
Czołem!
Ja jestem z Tczewa, ale niestety obecnie zamieszkuje w okolicach Warszawy i niestety nie dam rady się teleportować
Co do sokolników to w Tucholi są (www.zakonsokolnikow.com.pl), trochę bliżej to w Warcinie koło Słupska znam kilka osób i może oni też kogoś znają. Niestety bliżej Ciebie raczej nikt się sokolnictwem nie zajmuje, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem
Chwal Ćwik
Ja jestem z Tczewa, ale niestety obecnie zamieszkuje w okolicach Warszawy i niestety nie dam rady się teleportować
Co do sokolników to w Tucholi są (www.zakonsokolnikow.com.pl), trochę bliżej to w Warcinie koło Słupska znam kilka osób i może oni też kogoś znają. Niestety bliżej Ciebie raczej nikt się sokolnictwem nie zajmuje, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem
Chwal Ćwik
Re: Dębki woj. Pomorskie jest jakis sokolnik w okolicy
zachęcam do wizyty w TL warcino za słupskiemartua2 pisze:witam interesuje sie tymi cudownymi ptakami od kilku lat lecz dopiero teraz gdy mam na to czas i warunki chciałbym rozwinąc swoje zainteresownie...jak w temacie czy jest jakiś sokolnik w okolicach Dębek,Wejherowa czy też Pucka od którego można sie nauczyć wszystkiego co trzeba wiedzieć na temat sokolnictwa...
pozdrawiam
-
K. Knitter
- początkujący
-
K. Knitter
- początkujący