Dębki woj. Pomorskie jest jakis sokolnik w okolicy

Informacje dla początkujących sokolników i osób chcących nimi zostać
ODPOWIEDZ
artua2
pisklę

Dębki woj. Pomorskie jest jakis sokolnik w okolicy

Post autor: artua2 »

witam interesuje sie tymi cudownymi ptakami od kilku lat lecz dopiero teraz gdy mam na to czas i warunki chciałbym rozwinąc swoje zainteresownie...jak w temacie czy jest jakiś sokolnik w okolicach Dębek,Wejherowa czy też Pucka od którego można sie nauczyć wszystkiego co trzeba wiedzieć na temat sokolnictwa...
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Stachu
sokolnik

Post autor: Stachu »

Czołem!
Ja jestem z Tczewa, ale niestety obecnie zamieszkuje w okolicach Warszawy i niestety nie dam rady się teleportować :wink:
Co do sokolników to w Tucholi są (www.zakonsokolnikow.com.pl), trochę bliżej to w Warcinie koło Słupska znam kilka osób i może oni też kogoś znają. Niestety bliżej Ciebie raczej nikt się sokolnictwem nie zajmuje, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem :sad:
Chwal Ćwik
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Re: Dębki woj. Pomorskie jest jakis sokolnik w okolicy

Post autor: garbus2 »

artua2 pisze:witam interesuje sie tymi cudownymi ptakami od kilku lat lecz dopiero teraz gdy mam na to czas i warunki chciałbym rozwinąc swoje zainteresownie...jak w temacie czy jest jakiś sokolnik w okolicach Dębek,Wejherowa czy też Pucka od którego można sie nauczyć wszystkiego co trzeba wiedzieć na temat sokolnictwa...
pozdrawiam
zachęcam do wizyty w TL warcino za słupskiem
artua2
pisklę

Post autor: artua2 »

poczekam jeszcze kilka dni moze ktoś sie zgłośi bo do tucholi i warcina to około 200 km mam...jeśli sie kots znajdzie to bardzo proszę o odpowiedź...
Chwal Ćwik
K. Knitter
początkujący

Post autor: K. Knitter »

Gdynia-Gdansk na lotnisku i na smieciach znajdziesz zaprawionych w boju sokolników
Maryna
sympatyk

Post autor: Maryna »

K.Knitter - pieknie to napisałeś, kilka słów a wszystko.
K. Knitter
początkujący

Post autor: K. Knitter »

niestety to nie ja........
ODPOWIEDZ