Zwlaszcza na 2giej focie wyglada troche jak tundrius, ale pierwsza jesli to ten sam ptak mowi zupelnie cos innego, nie chce mi sie wierzyc ze to zdjecie z wybrzezy alaski lub kanady, obstawiam najpredzej Norwegie, ewentualnie Szkocja.
JoHn DuMbaR pisze:Zwlaszcza na 2giej focie wyglada troche jak tundrius, ale pierwsza jesli to ten sam ptak mowi zupelnie cos innego, nie chce mi sie wierzyc ze to zdjecie z wybrzezy alaski lub kanady, obstawiam najpredzej Norwegie, ewentualnie Szkocja.
JoHn DuMbaR pisze:Zwlaszcza na 2giej focie wyglada troche jak tundrius, ale pierwsza jesli to ten sam ptak mowi zupelnie cos innego, nie chce mi sie wierzyc ze to zdjecie z wybrzezy alaski lub kanady, obstawiam najpredzej Norwegie, ewentualnie Szkocja.
oj zimno - zdjecie robione w Meksyku
wcale nie zimno bo tundriusy migrują podobnie jak calidusy dość daleko na południe. Mój znajomy z Peru lata z dziczkiem tundriusa złapanym u siebie w kraju
zdjecie robione w zatoce koło meksyku na statku obslugujacym platformy (lub nawet na samej platformie). Wedrowne robią tam sobie stop w drodze do Argentyny i cyt. "tłuką wszystko co sie podrywa do lotu"