Łowy 2007
- Raven_Corvus
- sokolnik
Wlasnie o to chodzi, ze to grono mlodych ludzi, w ktorym sie znajduje chce wiedzy chce wiedziec, a takie spotkania mogly by miec charakter czysto edukacyjny. Skad my to wszystko mamy wiedzic (a jest tego tak duzo, mozna to stwierdzic czytajac wasze odpowiedzi)pytamy, czesto po glowie sie dostanie ale pytamy zbieramy informacje i prubujemy je skladac w jakas calosc i tu pojawia sie problem bo czesto skladamy je w niewlasciwy sposob i potem zaczynaja sie klopoty powstaja rozne dziwne historie. Nie rozumiem czemu ludzie nie chca sie dziewlic swoimi pasjami mimo mlodego wieku sporo doswiadczylem i tym czym sie pasjonuje staram sie zarazic innych, oczywiscie w ramach zdrowego rozsadku. Chodzi o to prose Panstwa, ze my "mlode jastrzabki" (bardziej pasuje niz mlode wilki) mamy tylko was starszych i bardziej doswiadczonych i dla niektorych nieosiagalnym jest zeby sie z wami spotkac bo mieszka zadaleko, bo ma obowiazki wzgledem domu i innych. To forum w tej chwili poza ksiazkami i filmami, ktre Pan Adam umiescil na stronie to jedyne zrudlo, jak ze cennych dla nas informacji. Dalej twierdze i chyba nie zmienie zdania, ze taka impreza byla by czyms naprawde wspanialym raz na rok kazdy napewno znalazl by czas by wybrac sie przykladowo do Łodzi.
To chyba wszystko, tu racja prawda lezy zawsze po srodku.
ps.Sporo ludzi to czyta wiec skorzystam z okazji pytanie jedno z podstawowych, ktore kiedys zadalem ale odzewu nie bylo, "czy zna ktos jakiegos sokolnika z Podlasia"
Pozdrawiam Przemek
To chyba wszystko, tu racja prawda lezy zawsze po srodku.
ps.Sporo ludzi to czyta wiec skorzystam z okazji pytanie jedno z podstawowych, ktore kiedys zadalem ale odzewu nie bylo, "czy zna ktos jakiegos sokolnika z Podlasia"
Pozdrawiam Przemek
- Raven_Corvus
- sokolnik
- Raven_Corvus
- sokolnik
długo nie mogłem odnieść się do tego zamieszania po moim poście ale już to nadrabiam...
Też jestem bardzo młodym sokolnikiem i nie chciałem nikogo urazić pisząc o posiadaniu ptaka, tyle tylko że każdy kto jest aktywny na codzień wie czym to pachnie. Miała być dyskusja więc ja swoją opinię wyraziłem i nie musicie się zaraz obrażać, i odbierać tego jako atak bo sami tak piszecie, a tym bardziej nikogo przepraszać... Ja nadal tak uważam jak już wcześniej napisałem... Tym bardziej można sobie przypomnieć dyskusję sprzed roku gdzie Pan Sokolniczy tak pisał o problemach związanych z sokolnictwem "Powyższych problemów na pewno nie załatwi nam szeroka informacja ani o sokolnictwie, ani o samych Łowach. Gdyby tak było, osobiście rozklejałbym plakaty na każdym słupie."
zapał-Tak
zdobywanie wiedzy-Tak
praca u podstaw-Tak
komercjalizacja-Nie!!!
Też jestem bardzo młodym sokolnikiem i nie chciałem nikogo urazić pisząc o posiadaniu ptaka, tyle tylko że każdy kto jest aktywny na codzień wie czym to pachnie. Miała być dyskusja więc ja swoją opinię wyraziłem i nie musicie się zaraz obrażać, i odbierać tego jako atak bo sami tak piszecie, a tym bardziej nikogo przepraszać... Ja nadal tak uważam jak już wcześniej napisałem... Tym bardziej można sobie przypomnieć dyskusję sprzed roku gdzie Pan Sokolniczy tak pisał o problemach związanych z sokolnictwem "Powyższych problemów na pewno nie załatwi nam szeroka informacja ani o sokolnictwie, ani o samych Łowach. Gdyby tak było, osobiście rozklejałbym plakaty na każdym słupie."
zapał-Tak
zdobywanie wiedzy-Tak
praca u podstaw-Tak
komercjalizacja-Nie!!!
-
ZaP
- sokolnik
- Kontakt:
zdjecia z łowów już u mnie na stronie
http://drapole.pl/?go::galeria&dir=10&zeilen=3&sort=0
jescze ciepłe - dzisiejsze
ZaP
http://drapole.pl/?go::galeria&dir=10&zeilen=3&sort=0
jescze ciepłe - dzisiejsze
ZaP
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Slyszalem ze jakis fa(...), zastrzelil komus jastrzebia.
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2007 10:48 pm przez Nisus, łącznie zmieniany 1 raz.