Poszukuje sokolnika z okolic Kraków-Skawina
Poszukuje sokolnika z okolic Kraków-Skawina
Witam! Poszukuje sokolnika z okolic Krakowa lub Skawiny, aby pokazał mi to i owo, nauczył mnie kliku potrzebnych rzeczy i dał wskazówki jak zacząć. Pozdrawiam i z góry dzięki za wszystkie odp. encyklita!
PS. jak macie pisać: żal mi ci, kup se książke itp. to nie piszcie. WOLE UCZYĆ SIE NA ŻYWO!
PS. jak macie pisać: żal mi ci, kup se książke itp. to nie piszcie. WOLE UCZYĆ SIE NA ŻYWO!
Re: Poszukuje sokolnika z okolic Kraków-Skawina
a szkoda bo mialem to napisac ale skoro tak to zegnam choc do skawiny mam niedaleko... powodzenia zycze bo na zywo to daleko bedziesz musial jezdzicencyklita pisze: PS. jak macie pisać: żal mi ci, kup se książke itp. to nie piszcie. WOLE UCZYĆ SIE NA ŻYWO!
http://sokolnictwo.pl/forum/memberlist. ... &start=550
Lista jest powyżej, a czy ktoś się odezwie, to już inna sprawa. No i bez bulwersacji proszę.
Lista jest powyżej, a czy ktoś się odezwie, to już inna sprawa. No i bez bulwersacji proszę.
Troszkę pokory nikomu nie zaszkodziło, a zaczynając czymś takim swoje początki na tym forum (jak sam już pewnie zauważyłeś) nie zostałeś zbyt mile odebranyencyklita pisze: PS. jak macie pisać: żal mi ci, kup se książke itp. to nie piszcie.
Nie mniej mam nadzieję że znajdziesz kogoś kto będzie skłonny Ci pomóc
na pewno nie w okolicach skawiny bo sa tu dwie osoby z czego jedna to ja. Z takim nastawieniem lepiej niech zacznie rybki hodowac. Jesli ktos jest na tyle leniwy ze nie chce mu sie przygotowac do spotkania poprzez zapoznanie sie chocby z podstawami to nie ma sensu sobie nawzajem marnowac czasu.Fallen pisze:
Nie mniej mam nadzieję że znajdziesz kogoś kto będzie skłonny Ci pomóc
gryzie sie jeszcze tekst o chetnym uczeniu sie oraz tekst o nieczytaniu ksiazek - ja tego Pana poznawać nie zamierzam (chyba ze zdanie zmieni i wykaze odrobine wlasnej checi bo deklaruje jedno a robi zupelnie cos odwrotnego).
Kilka osob naprawde kawal Polski zjechalo i jestem przekonany ze w lato zaczna samemu sokolniczyc - kazdy zaczynal od ksiazki i rozmowa z takimi osobami to przyjemnosc bo co innego tlumaczyc zielonemu leniwemu a co innego rozjasniac niescislosci osobie ktora pokazuje ze warto z nia porozmawiac.
Kilka osob naprawde kawal Polski zjechalo i jestem przekonany ze w lato zaczna samemu sokolniczyc - kazdy zaczynal od ksiazki i rozmowa z takimi osobami to przyjemnosc bo co innego tlumaczyc zielonemu leniwemu a co innego rozjasniac niescislosci osobie ktora pokazuje ze warto z nia porozmawiac.
-
jajagrzmota
- pisklę
encyklita pisze:
tutaj to ci nawet nie powiedzą gdzie koguciki dostać jeśli książki nie przeczytasz.
ps nie używaj CapsLock'a bo to kijowo wygląda i umniejsza wiarygodność.
bardzo zabawnejajagrzmota pisze:
tutaj to ci nawet nie powiedzą gdzie koguciki dostać jeśli książki nie przeczytasz.
najlepiej nie wiedząc jeszcze nic zadawać pytania w stylu- skad wziąć ptaka, za ile, skąd kogutki itp. Dlaczego tak mało osób pyta o dobre źródła na początek, jak powinna wyglądać zbilansowana i zdrowa dieta itp.). moim zdaniem nie mając żadnych podstaw teoretycznych i nie czytajac wcześniej książek zwyczajnie nie wypada jechać do sokolnika i zawracac mu gitarę. idz do Hołowczyca i powiedz że nie masz jeszcze prawka i nie znasz przepisów ale tatuś ma dużo pieniędzy i kupi ci Subaru Imprezę i chcesz sie ścigac ale nie wiesz gdzie jest gaz, gdzie sprzęgło a gdzie hamulec i nie wiesz którędy i jakie paliwo lać.jajagrzmota pisze:encyklita pisze:
ps nie używaj CapsLock'a bo to kijowo wygląda i umniejsza wiarygodność.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik