Przepiórki japońskie kogutki na karme

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
goshawk_1360
pisklę

Przepiórki japońskie kogutki na karme

Post autor: goshawk_1360 »

Witam kolegów
Mam do zaoferowania jak w temacie kogutki przepiórki japońskiej w wieku ok 8/9 tygodni tak że są już dorosłe. Ptaki są zdrowe i odrobaczone. Chowane na paszy pełnoporcjowej
3zł/szt
woj. śląskie obok Portu Lotniczego Katowice w Pyrzowicach
Możliwośc wysyłki jako żywe zwierzę pocztą polską (sprawdzone wysyłki) po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie. Cena wysyłki według cennika poczty polskiej.
min zamówienie do wysyłki to 10sztuk.
DO 5 KG 26ZŁ (10/15/20szt)
POWYŻEJ 5 KG 35ZŁ
tel 607639956
gg4440422

94 1320 1537 0542 3439 3000 0001
Kuchta Sławomir
ul. Wolności 37
42-595 Sączów
Gorąco polecam, Chwal ćwik
Załączniki
7.JPG
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

a moze by tak chociaz w poprawnym dziale ta informacje umiescic? Prosze ja przeniesc bo wieczorem stad wykasuje
SuperKaczka
pisklę

Post autor: SuperKaczka »

A moznaby je kiedys kupic, ale nie... ze tak powiem... na mieso? ^^' Generalnie jestem przeciwna trzymaniu jakichkolwiek typowo dzikich zwierzat i tym bardziej to karmienie zywym pokarmem jest dla mnie z lekka smieszne. Dobra, dobra juz wiem, ze bedziecie mnie cytowac xP Nie musicie. Poprostu takie moje zdanie chcialam przedstawic ;)

ps. lubie kuraki (nie jesc! xD) ale to tak tylko nawiasem :)
ZaP
sokolnik
Kontakt:

Post autor: ZaP »

to jest gatunek hodowlany jak kura czy kaczka chodząca po pordwórku - co przepiórka JAPOŃSKA ma wspólnego z dzikim zwierzęciem skoro wykluła się w inkubatorze jak jej kilkanascie albo kilkadziesiąt pokloeń wstecz...
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

SuperKaczka pisze:A moznaby je kiedys kupic, ale nie... ze tak powiem... na mieso? ^^' Generalnie jestem przeciwna trzymaniu jakichkolwiek typowo dzikich zwierzat i tym bardziej to karmienie zywym pokarmem jest dla mnie z lekka smieszne. Dobra, dobra juz wiem, ze bedziecie mnie cytowac xP Nie musicie. Poprostu takie moje zdanie chcialam przedstawic ;)

Karmienie drapieżnika mięsem jest śmieszne? Hipokryzja pierwszej wody. jedz na sawannę i namów lwy żeby sie przerzuciły na wegetarianizm. na bank sie uda
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

SuperKaczka pisze:A moznaby je kiedys kupic, ale nie... ze tak powiem... na mieso? ^^' Generalnie jestem przeciwna trzymaniu jakichkolwiek typowo dzikich zwierzat i tym bardziej to karmienie zywym pokarmem jest dla mnie z lekka smieszne. Dobra, dobra juz wiem, ze bedziecie mnie cytowac xP Nie musicie. Poprostu takie moje zdanie chcialam przedstawic ;)

no to cytujemy. Tak nawiasem rzecz ujmujac to te udomowione swinki, kozki, krówki itp rownież kiedys byly dzikie
ODPOWIEDZ