Zdjecia.
- Mbartnik
- młodszy sokolnik
- Kontakt:
Nie mogę ukryć szczerego rozbawienia... no cóż skoro tak znamienita postać postanowiła ignorować moje posty i woli podwinąć ogon - trudno - zostaje mi tylko rozbawienie i ubolewanie nad tym faktem... jednak bardziej rozbawienie.ZaP pisze:...dodalem cie do listy ignorowanych...
Choć podejrzewam, że ciekawość jednak sprawi CÓD i ciekawość "co ten $%^&mógł na mnie napisać??" wygra
Mirku skoro nie było widać sokolnika to wiadomo kto zaraz się przyzna
Wszelkie ptaki z "National-a" też potajemnie służą jedynemu i wielkiemu sokolnikowi RP.
A gdyby jednak ów stan ignorowania się jednak sprawdził to i tak spotkamy się przy jakiejś okazji - nic nie stracisz - wszystko powtórze ci prosto w oczy i poczekam cierpliwie na odpowiedź. No chyba, że też zdecydujesz się podwinąć ogon zamiast zmierzyć się z problemem.
I dla ścisłości, żeby wątek zakończyć z mojej strony (a sądzę, że ciekawość jednak wygra) - poprostu zapie bardzo cię nie lubię - za to, że próbujesz osoby które uważasz za konkurencję (i mowa nie tylko o mnie) w sposób nieuczciwy oczernić. Za to że urzywasz języka niewyszukanego chama ze wsi i za to, że nie szanujesz innych oczekując w zamian podziwu i poklasku.
Od tyle z mojej strony i obiecuję Adamie, że niesprowokowany tematu już nie zacznę.
Proszę cię tylko o nie kasowanie tego posta, bo mam nadzieję, że pomimo owych zapowiedzi dotrze on do adresata.
no to skoro sobie juz daliscie po jednym to moze warto wrocic do tematu. WojtekTkN dawaj wiecej zdjec tego jastrzebia!Mbartnik pisze: Od tyle z mojej strony i obiecuję Adamie, że niesprowokowany tematu już nie zacznę.
Proszę cię tylko o nie kasowanie tego posta, bo mam nadzieję, że pomimo owych zapowiedzi dotrze on do adresata.
nadal sie szanuja i nie wiem po co do mnie ten tekst jakbym mial cos z tym brakiem szacunku wspolnego. inni sa tez wycinani kiedy narusza regulamin w mojej ocenie. I naprawde uwazam ze sa lepsze tematy do omawiania niz co chwile powracajaca deyskusja na temat tego czy tamtego uzytkownika. Niktorzy po to zyja by pisano o nich i mowiona - nie wazne jak. Ja nie zamierzam wiec prosze o koniec OT i jakies zdjecia. Na innych forach odnosnie takich uzytkownikow robi sie nawet sondaze i zaklada osobne tematy - po co? Jesli nie masz ochoty z nim polemizowac to po prostu ignoruj i tyle - po co dolewac oliwy do ognia. Co do konkretnej osoby mi rowniez ostatnio groził procesem co nie zmienia faktu ze jako uzytkownik tego forum ma takie samo prawo jak kazdy inny by wyrazac swoje opinie i poglady nawet jesli sa kontrowersyjne. Oczywiscie tak dlugo jak nie obrazaja innych.andrzejek pisze:jeśli są na tym forum równi i równiejsi to trzeba to jasno Panie adminie powiedzieć, już dawno ostrzegałem przed pewnymi ZAPrawde sokolnikami, ale byłem konsekwentnie wycinany. kiedyś wszyscy sokolnicy się autentycznie szanowali i niczego więcej bym nie pragnął.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
poziom dyskusji spadł bardzo mocno. Marcin i Zap- jeśli cos do siebie macie to załatwiajcie to na priv a nie na forum. nie zamierzam rozstrzygać kto ma tu rację a kto nie ale po waszej dyskusji pozostał gruby niesmak. to nie jest dobre miejsce do prania prywatnych brudów. Ja też mam osoby za którymi nie przepadam ale zostawiam to dla siebie bo uważam ze to moja sprawa. to jest właśnie najgorsze w internecie- można siedząc przed klawiaturą oblewac sie pomyjami i obrażac nawzajem. tak na marginesie to chyba jesteśmy zbyt małym środowiskiem żebyśmy jeszcze sobie do gardeł skakali. to chyba ostatnia rzecz której potrzebuje polskie sokolnictwo...
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik