Pozdrawiam Tubylców.
Waldek24 - dosyć tej buty i chamstwa wyrażanej przez brak szacunku do innych ludzi - wiecej tu juz nie napsujesz. Skoro uważasz sie za wszechwiedzacego (rowniez w zakresie tego kto jest a kto nie jest "prawdziwym" sokolnikiem) to te forum i tak nie jest ci potrzebne. Dla dobra ptaków drapieżnych lepiej byś pozostał na etapie rybek i akwarium bo do sokolnictwa raczej jeszcze nie dorosłeś
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez garbus2, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu słowo wyjaśnienia dla wszystkich - staram się jak najmniej ingerować w wypowiedzi na forum niemniej postawa reprezentowana przez osobę pod pseudonimem Waldek24 jest co najmniej godna potępienia stąd użytkownik ten został usunięty
Pozdrawiam i zyczę o wiele bardziej owocnych rozmów niż w tym wątku
Pozdrawiam i zyczę o wiele bardziej owocnych rozmów niż w tym wątku
- jacekwicher
- sympatyk
Oczywiście że ptaków jest mi szkoda! Mnie jest Go o tyle żal że za swoje czyny wcześniej czy pózniej i tak musi odpowiedzieć.Zmarnuje drań kilka niewinnych ptaków.Ale jak mawiają "Góra z Górą się nie zejdzie..."A co mają powiedzieć rybki?Pozdrawiam i cieszę się że tak wielu "młodych"sokolników zareagowało w "prawidłowy" sposób na tego człowieka.
smutne to troche bo właśnie w ten sposób tworzą się kolejne podziały w naszym i tak niewielkim gronie, a to nie leży w naszym interesie, a w interesie naszych przeciwników, ale cóż
proponuję każdemu, aby zapamiętać tego człowieka, bo mam jakieś takie dziwne przeczucie, że za kilka lat (kiedy już "dopnie swego") będzie się panoszył jak największy znawca
proponuję każdemu, aby zapamiętać tego człowieka, bo mam jakieś takie dziwne przeczucie, że za kilka lat (kiedy już "dopnie swego") będzie się panoszył jak największy znawca