Pozdrawiam Tubylców.

Informacje dla początkujących sokolników i osób chcących nimi zostać
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Waldek24 - dosyć tej buty i chamstwa wyrażanej przez brak szacunku do innych ludzi - wiecej tu juz nie napsujesz. Skoro uważasz sie za wszechwiedzacego (rowniez w zakresie tego kto jest a kto nie jest "prawdziwym" sokolnikiem) to te forum i tak nie jest ci potrzebne. Dla dobra ptaków drapieżnych lepiej byś pozostał na etapie rybek i akwarium bo do sokolnictwa raczej jeszcze nie dorosłeś
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez garbus2, łącznie zmieniany 1 raz.
ZaP
sokolnik
Kontakt:

Post autor: ZaP »

ban i koniec chamstwa :mrgreen:
:mrgreen: a miało byc tak pieknie - Panie Adamie - 100% trafności...
Pozdrawiam
piotrek
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Tu słowo wyjaśnienia dla wszystkich - staram się jak najmniej ingerować w wypowiedzi na forum niemniej postawa reprezentowana przez osobę pod pseudonimem Waldek24 jest co najmniej godna potępienia stąd użytkownik ten został usunięty
Pozdrawiam i zyczę o wiele bardziej owocnych rozmów niż w tym wątku
Awatar użytkownika
jacekwicher
sympatyk

Post autor: jacekwicher »

Kasy ma dużo, ale rozumu brak. Nie dziwie się że dostał wyrzucony. PAKO :!: mi nie szkoda jego, tylko ptaków które on będzie miał w swojej "opiece".
Awatar użytkownika
Nisus
sokolnik
Kontakt:

Post autor: Nisus »

Az zaluje ze nie odwiedzilem forum wczesniej, ominela mnie rozkosz rozmowy z taka perelka :mrgreen:
Awatar użytkownika
PAKO
SOKOLNICZY

Post autor: PAKO »

Oczywiście że ptaków jest mi szkoda! Mnie jest Go o tyle żal że za swoje czyny wcześniej czy pózniej i tak musi odpowiedzieć.Zmarnuje drań kilka niewinnych ptaków.Ale jak mawiają "Góra z Górą się nie zejdzie..."A co mają powiedzieć rybki?Pozdrawiam i cieszę się że tak wielu "młodych"sokolników zareagowało w "prawidłowy" sposób na tego człowieka.
Boxer
pisklę

Post autor: Boxer »

ale typ, brakowalo tylko zeby napisal ile kosztowal ten rachunek telefoniczny :roll:
Awatar użytkownika
przemek
stażysta

Post autor: przemek »

smutne to troche bo właśnie w ten sposób tworzą się kolejne podziały w naszym i tak niewielkim gronie, a to nie leży w naszym interesie, a w interesie naszych przeciwników, ale cóż :evil:
proponuję każdemu, aby zapamiętać tego człowieka, bo mam jakieś takie dziwne przeczucie, że za kilka lat (kiedy już "dopnie swego") będzie się panoszył jak największy znawca :neutral:
Awatar użytkownika
PAKO
SOKOLNICZY

Post autor: PAKO »

Ja myślę że raczej narobi sobie lub Nam wielu kłopotów. Na siłę chce się dowartościować. Zastanawia mnie też co On za woliery widział koło Skarżyska i jakiego "prawdziwego" sokolnika tam spotkał? Aż mi wstyd że to nikt z NAS!
Boxer
pisklę

Post autor: Boxer »

ale odbiegajac troche od tematu to malo dostepne sa te szkolenia dla sokolnikow........ fajnie by bylo gdyby wiecej zakonow powstalo, tak jak ja np: mam mala mozliwosc podrozowania, chcialbym poobcowac z ptakami drapieznymi, pouczyc sie ich. to w wawie nigdzie tego niezrobie :(
Maryna
sympatyk

Post autor: Maryna »

O Święty Bawonie!
ODPOWIEDZ