Imprinting
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
NOoooooooooooooooo
Człowiek wraca z pracy o 23.00 i oczom nie wierzy 43 posty nie przeczytane. To nawet akwarysta tu takiej zadymy nie zrobił
Ponieważ temat poszedł w bok na conajmniej 3 strony to chciałbym aby użytkownik TB który właśnie dostaje ostrzeżenie przemyślał KAŻDY NASTĘPNY POST ZANIM GO NAPISZE
Nigdy jeszcze nie widziałem tak zmasowanej próby wytłumaczenia napaleńcowi by ochłonął. Oczywiście się dołączam (jako osoba która też na PRIV prowadziła wymiane kilkunastu wiadomości) CZŁOWIEKU LITOŚCI I SPOKOJU.
Proszę o jedno: POCZEKAJ NA KSIĄŻKI potem je przeczytaj po kolei i DOPIERO WTEDY zacznij zadawać PRZEMYŚLANE PYTANIA!!!!!!!!!!
Nie chciałbym banować drugiej osoby w historii tego forum. Póki co ogranicz się proszę do namiętnego czytania tego forum i nie powtarzania głupich pytań które tu padały wielokrotnie.
NA CHWILĘ OBECNĄ ODDALASZ SIĘ OD SOKOLNICTWA ZAMIAST PRZYBLIŻAĆ
Człowiek wraca z pracy o 23.00 i oczom nie wierzy 43 posty nie przeczytane. To nawet akwarysta tu takiej zadymy nie zrobił
Nigdy jeszcze nie widziałem tak zmasowanej próby wytłumaczenia napaleńcowi by ochłonął. Oczywiście się dołączam (jako osoba która też na PRIV prowadziła wymiane kilkunastu wiadomości) CZŁOWIEKU LITOŚCI I SPOKOJU.
Proszę o jedno: POCZEKAJ NA KSIĄŻKI potem je przeczytaj po kolei i DOPIERO WTEDY zacznij zadawać PRZEMYŚLANE PYTANIA!!!!!!!!!!
Nie chciałbym banować drugiej osoby w historii tego forum. Póki co ogranicz się proszę do namiętnego czytania tego forum i nie powtarzania głupich pytań które tu padały wielokrotnie.
NA CHWILĘ OBECNĄ ODDALASZ SIĘ OD SOKOLNICTWA ZAMIAST PRZYBLIŻAĆ
Proponuje gościa rozstrzelać albo zapolować na niego zysem!!!!!!!TB pisze:nie, ale te pierwsze nauki bedą wymagały odemnie i ptaka całkowitej uwagi..wiec nie chce sie przejmować czy zachoruje czy nie...ptak przez te 2-3 miesiace cos załapie i bedzie łatwiej..nie zrozumcie mnie zle, ze pozniej nie bede sie zajmował ptakiem, ale wolę cos robic kiedy jest ciepło...choc lubie zime, chodzic po polach w sniezyce, siedziec/ chodzic po lesie, kiedy jest głucha cisza, i tylko pekanie lody czy dzwieg zgniatanego sniegu...