JAK OSWOIĆ PUSTUŁKĘ ???

Informacje dla początkujących sokolników i osób chcących nimi zostać
Łukasz
pisklę

Post autor: Łukasz »

chcesz skan z książki ?? to ty pierdoły opowiadasz. to co kurva że napisałem patki a nie ptaki poprostu zmęczony jestem

Ps. to ty powinieneś dostać bana bo juz napisałem temat zamknięty za odkopywanie tematów. to na tyle
wierzba111
żółtodziób

Post autor: wierzba111 »

Ej ja też jestem z wsi :cry:
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Nie karmic trolla :)
Łukasz
pisklę

kurde jaki ty jesteś upierdliwy :mrgreen:
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

rany... on nawet akwarystę bije na głowę.życze Ci - bana na forum (jestem niemal pewny ze go dostaniesz), życzę żeby Policja lub straż leśna zarekwirowała ci ptaka zanim go wykończysz swiom debilnym podejściem i życzę ci żeby ci dosrali taką karę na którą zasługujesz. niczym nie różnisz sie od kłusownika. i Bóg mi świadkiem lepiej dla ludzi twojego pokroju żeby mi nie stawali na drodze bo w tej materii jestem mało wyrozumiały. większego kretyna i ignoranta na tym forum nie było nigdy
Łukasz
pisklę

thx temat zamknięty. myslałem że na tym forum będą dobrzy ludzie a tu takjagbyście mieli dzieciństwo cięzkie, do szkoly pod górke itp. oprócz takiego jednego miłego pana który mi zaoferował pomoc powinniście brać od niego przykład
ZaP
sokolnik
Kontakt:

Post autor: ZaP »

popatrzcie jaki bezczel :) jego post ponizej

Witam

Napisał mi Pan w poście że mi byś dał troche wskazówek jak i co zrobić żeby go nauczyć żeby mi przylatywał na ręke .To by mi Pan napisał jak go tego nauczyć ???

Ps. Ma Pan fajna stronke o swoich ptakach i bardzo ładne ma Pan ptaki

i moja odpowiedz :) gosc juz moze sie wizyty spodziewac ((admin sie nie obrazi za wejscie do bazy mam nadzieje :))

teraz juz mam Twoj adres chlopcze. potrzebowalem wiadomosci PW zemi miec Twoje IP i lokalizacje. teraz mam 1 sprawe ale wazna - albo ptak trafi tam gdzie powinien czyli do sokolnika lub osrodka rehabilitacji albo Ty bedziesz ogladal swiat w kratke przez 3 lata
pozdrawiam
piotr zadworny
Margon
stażysta

Post autor: Margon »

To się chłopie doczekałeś. I co warto by było??
"Znalazłem pustułke będe sokolnikiem"hahah
I co po tygodniu czy dwóch skończyła by swój żywot nie mając nawet pojącia o czymś takim jak lot(a może jeszcze wcześniej znudziła by się tobie)
Życie to nie Harry Potter...
Ostatnio zmieniony pt lip 10, 2009 10:01 am przez Margon, łącznie zmieniany 1 raz.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Łukasz pisze:thx temat zamknięty. myslałem że na tym forum będą dobrzy ludzie a tu takjagbyście mieli dzieciństwo cięzkie, do szkoly pod górke itp. oprócz takiego jednego miłego pana który mi zaoferował pomoc powinniście brać od niego przykład
no to BAN i wizyta odpowiednich służb gratis
ZaP
sokolnik
Kontakt:

Post autor: ZaP »

a jak :) ades mają :P i nie las bynajmniej :)
ZaP
Animal
stażysta

Post autor: Animal »

Zaczeło się od głupiej próby ukrócenia dzikiej pustułki a skończyło na służbach.
I tak powinien kończyć każdy bez myślny człowiek w naszym kraju.
drako28
pisklę

Post autor: drako28 »

Więc powiadomiliście odpowiednie służby prawne ? Z ciekawości chciałbym zobaczyć minę rodziców gdy do ich domu podjeżdża policyjny radiowóz... Chociaż znając nasze służby porządkowe to możliwe że nawet nie raczą zareagować...
Awatar użytkownika
Mamut
stażysta

Post autor: Mamut »

Bardzo możliwe, że nawet nie zareagują...
Ale chodzi o coś innego.
W dzisiejszych czasach sokolnikom zarzuca się znęcanie nad zwierzętami, nielegalne przetrzymywanie ptaków oraz podbieranie młodych ptaków i łamanie przepisów dotyczących ochrony przyrody. Tak zdecydowana reakcja środowisk sokolniczych pokazuje jasno jakie jest nasze zdanie na temat łamania przepisów i bezprawia. Pokazuje też, że żeby być sokolnikiem trzeba mieć sporą wiedzę a nie postępować wg zasady, że "najpierw zdobędę ptaka a potem się zobaczy".
ODPOWIEDZ