JAK OSWOIĆ PUSTUŁKĘ ???
-
wierzba111
- żółtodziób
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
rany... on nawet akwarystę bije na głowę.życze Ci - bana na forum (jestem niemal pewny ze go dostaniesz), życzę żeby Policja lub straż leśna zarekwirowała ci ptaka zanim go wykończysz swiom debilnym podejściem i życzę ci żeby ci dosrali taką karę na którą zasługujesz. niczym nie różnisz sie od kłusownika. i Bóg mi świadkiem lepiej dla ludzi twojego pokroju żeby mi nie stawali na drodze bo w tej materii jestem mało wyrozumiały. większego kretyna i ignoranta na tym forum nie było nigdy
-
ZaP
- sokolnik
- Kontakt:
popatrzcie jaki bezczel
jego post ponizej
Witam
Napisał mi Pan w poście że mi byś dał troche wskazówek jak i co zrobić żeby go nauczyć żeby mi przylatywał na ręke .To by mi Pan napisał jak go tego nauczyć ???
Ps. Ma Pan fajna stronke o swoich ptakach i bardzo ładne ma Pan ptaki
i moja odpowiedz
gosc juz moze sie wizyty spodziewac ((admin sie nie obrazi za wejscie do bazy mam nadzieje
)
teraz juz mam Twoj adres chlopcze. potrzebowalem wiadomosci PW zemi miec Twoje IP i lokalizacje. teraz mam 1 sprawe ale wazna - albo ptak trafi tam gdzie powinien czyli do sokolnika lub osrodka rehabilitacji albo Ty bedziesz ogladal swiat w kratke przez 3 lata
pozdrawiam
piotr zadworny
Witam
Napisał mi Pan w poście że mi byś dał troche wskazówek jak i co zrobić żeby go nauczyć żeby mi przylatywał na ręke .To by mi Pan napisał jak go tego nauczyć ???
Ps. Ma Pan fajna stronke o swoich ptakach i bardzo ładne ma Pan ptaki
i moja odpowiedz
teraz juz mam Twoj adres chlopcze. potrzebowalem wiadomosci PW zemi miec Twoje IP i lokalizacje. teraz mam 1 sprawe ale wazna - albo ptak trafi tam gdzie powinien czyli do sokolnika lub osrodka rehabilitacji albo Ty bedziesz ogladal swiat w kratke przez 3 lata
pozdrawiam
piotr zadworny
To się chłopie doczekałeś. I co warto by było??
"Znalazłem pustułke będe sokolnikiem"hahah
I co po tygodniu czy dwóch skończyła by swój żywot nie mając nawet pojącia o czymś takim jak lot(a może jeszcze wcześniej znudziła by się tobie)
Życie to nie Harry Potter...
"Znalazłem pustułke będe sokolnikiem"hahah
I co po tygodniu czy dwóch skończyła by swój żywot nie mając nawet pojącia o czymś takim jak lot(a może jeszcze wcześniej znudziła by się tobie)
Życie to nie Harry Potter...
Ostatnio zmieniony pt lip 10, 2009 10:01 am przez Margon, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo możliwe, że nawet nie zareagują...
Ale chodzi o coś innego.
W dzisiejszych czasach sokolnikom zarzuca się znęcanie nad zwierzętami, nielegalne przetrzymywanie ptaków oraz podbieranie młodych ptaków i łamanie przepisów dotyczących ochrony przyrody. Tak zdecydowana reakcja środowisk sokolniczych pokazuje jasno jakie jest nasze zdanie na temat łamania przepisów i bezprawia. Pokazuje też, że żeby być sokolnikiem trzeba mieć sporą wiedzę a nie postępować wg zasady, że "najpierw zdobędę ptaka a potem się zobaczy".
Ale chodzi o coś innego.
W dzisiejszych czasach sokolnikom zarzuca się znęcanie nad zwierzętami, nielegalne przetrzymywanie ptaków oraz podbieranie młodych ptaków i łamanie przepisów dotyczących ochrony przyrody. Tak zdecydowana reakcja środowisk sokolniczych pokazuje jasno jakie jest nasze zdanie na temat łamania przepisów i bezprawia. Pokazuje też, że żeby być sokolnikiem trzeba mieć sporą wiedzę a nie postępować wg zasady, że "najpierw zdobędę ptaka a potem się zobaczy".