Matko Boska .......zaproś mnie na taką samą imprezę na której byłeś .....proszę ....
To musiała być ,,bibka ''
Dobra dołączę się do apelu - czy nikt nie chce zawodowca uświadomić ?
Ostatnio zmieniony ndz gru 14, 2014 6:56 pm przez Pudlak Waldemar, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Sokolnictwo'' Marek Cieślikowski. Bardzo fajna książka i krok po kroku jest fajnie opisane jak np układać jastrzębia . Swoją drogą jastrzębiarstwo to fajna sprawa, tak jak jest napisane pod twoimi postami, ja akurat przymierzam się do gołębiarza ale to na wiosnę dopiero albo jeszcze lepiej. Co do książki polecam, bardzo fajna
Wilq pisze:Bez obrazy ale coraz bardziej mnie ciekawią ci jastrzębirze bez uprawnień
Myślałem że w Polsce nie można przetrzymywać jastrzębi bez uprawnień tylko (z hodowli), bez obrazy ale znasz takich bez uprawnień? powinieneś to zgłosić.
lusaka pisze:Myślałem że w Polsce nie można przetrzymywać jastrzębi bez uprawnień tylko (z hodowli), bez obrazy ale znasz takich bez uprawnień? powinieneś to zgłosić.
A jak mają się uprawnienia (prawdopodobnie chodzi o członkostwo w PZŁ) do dokumentów o pochodzeniu ptaka z niewoli?
lusaka pisze:Myślałem że w Polsce nie można przetrzymywać jastrzębi bez uprawnień tylko (z hodowli), bez obrazy ale znasz takich bez uprawnień? powinieneś to zgłosić.
A jak mają się uprawnienia (prawdopodobnie chodzi o członkostwo w PZŁ) do dokumentów o pochodzeniu ptaka z niewoli?
Wystarczą dokumenty o pochodzeniu ptaka z niewoli, jak nie polujesz to z PZŁ nie potrzeba nic.
lusaka pisze: Swoją drogą jastrzębiarstwo to fajna sprawa, tak jak jest napisane pod twoimi postami, ja akurat przymierzam się do gołębiarzaale to na wiosnę dopiero albo jeszcze lepiej. Co do książki polecam, bardzo fajna