Czy mozna posiadać ptaka bez uprawnień?
a ja od nich zamowiem 4 mlode w poniedziaek, a wczoraj kurier już byl. I tak jak zamówilem wszystkie z przytuningowanymi, tytanowymi szponami i polakierowanymi piórami, żeby mogly w deszczu latać
a z katalogu gadżetów wybralem sobie koryto do mięsa i samokrecoce sie wabidlo
Pelen profesjonalizm, plecam!!!
a z katalogu gadżetów wybralem sobie koryto do mięsa i samokrecoce sie wabidlo
Pelen profesjonalizm, plecam!!!
Co chcecie od Krysi, ona ma swoja polityke handlowa, popatrzcie jaki wypas dostal Przemek, a placil tylko za jednego bez upgradow. A wystarczylo okazac jej troche milosci, zreszta przydomek Dziurawa otrzymala dziwnym trafem niedlugo po tym jak Przemo odebral dostawe.
Obecnie w promocji mikro kloaczne zmieniarki dvd, promocja dla lataczy, mozesz cieszysc sie swoja ulubiona muzyka rowniez w polu! Kazda zlowiona nuta jest tak samo cenna jak gruby bazant. W zestawie ladowarka samochodowa.
Dobra Mlodzik wydajesz sie byc odpowiedzialna osoba, sprzedam ci w promocji zestaw Starter GOSXL. W sklad wchodzi jastrzab samiec, oraz abonament na karme z mojej hurtowni. Jastrzebia puszcze ci za symboliczna zlotowke, ale bedziesz musial brac odemnie kurczaki przez rok. Kurczaki w cenie tona za 100 zl. Na jeden sezon 2 tony powinny starczyc. Jak sie zdecydujesz to daj znac, podam ci moja komorke.
Obecnie w promocji mikro kloaczne zmieniarki dvd, promocja dla lataczy, mozesz cieszysc sie swoja ulubiona muzyka rowniez w polu! Kazda zlowiona nuta jest tak samo cenna jak gruby bazant. W zestawie ladowarka samochodowa.
Dobra Mlodzik wydajesz sie byc odpowiedzialna osoba, sprzedam ci w promocji zestaw Starter GOSXL. W sklad wchodzi jastrzab samiec, oraz abonament na karme z mojej hurtowni. Jastrzebia puszcze ci za symboliczna zlotowke, ale bedziesz musial brac odemnie kurczaki przez rok. Kurczaki w cenie tona za 100 zl. Na jeden sezon 2 tony powinny starczyc. Jak sie zdecydujesz to daj znac, podam ci moja komorke.
No wiec dobrze po raz kolejny:Młodzik pisze:Chciałbym ale ja dopiero chcę się przygotować na ptaka.
- jakie pytanie taka odpowiedź i nie dziw się za dostajesz takie a nie inne
- zanim zadasz pytanie poczytaj, poszukaj i pomysl tymbardziej jesli o temacie nie masz ZIELONEGO POJECIA - moze warto w jakąś książkę zainwestować?...
- nie zaczynaj od drugiej strony - najpierw dowiedz sie jak nalezy trzymac ptaka i jak o niego dbać i jak go układać a dopiero poźniej dociekaj skąd i za ile go kupic.
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
1) myszołowy nie są długoskrzydłe a szerokoskrzydłe wedle podziału w tej książceMłodzik pisze:Mieliście racje gdy trochę poczytałem i przejrzałem na oczy i chciałbym zacząć jednak od ptaków długo skrzydłych np. myszołowów i mógłby mi ktoś podać link o hodowli myszołowów?
2) poczytaj trochę dokładniej tą książkę
3) nie zdziw się jak ktoś poda ci link www.fabrykamyszołowow.pl/cennik.pdf
4) woliere juz masz? a miejsce skad bedziesz brał karme też masz? umiesz juz układać ptaka ze chcesz go kupowac?