Zdjecia.
-
goshawk_1300
- pisklę
taaaa, 4 sztuki jak na "nie pozwalaja polować" to troche duzo... Mam nadzieje ze w ramach zwrocenia uwagi nie zdemolujecie forum...
Jest już blisko co nie?
Ja będę grzeczny
Chociaż koleś brnie dalej i nie kuma o co idzie...
Jest już blisko co nie?
Ja będę grzeczny
Ostatnio zmieniony pt lis 19, 2010 6:54 pm przez Birkut06, łącznie zmieniany 1 raz.
-
goshawk_1300
- pisklę
jasne Tomo i powiedział że to fenomen. Ale nie chce mi się ogólnie pisać na tym forum bo sokolnictwo widać w polu a nie na you tubie więc jeśli ktoś ma ochote na rywalizacje jastrzębi to zap aktualne
Ostatnio zmieniony pt lis 19, 2010 6:59 pm przez goshawk_1300, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
Nie wiem z jakiej choinki się ktoś urwał pisząc takie rzeczy. Nawet trudno to komentować.goshawk_1300 pisze:to już 4 ale u mnie mało zajęcy i nie pozwalają mi na nie polować za to bażantów mnustwo dlatego chętnie zaprosze kolegów na małą rywalizacje i sprawdzenie ptaków, a jak wyskoczy zając to go wpiszemy
Może to prowokacja? Bo jak nie, to donos na siebie i kolegów.
Panie Administrator, litości. Temu (i tu brakuje mi określenia, bo mam wrażenie , że brak tu zrozumienia tematu) już dziękujemy.
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Birkut06 pisze:A jak uzasadnić,że nie dalej jak kilka godzin temu na tym forum w innym temacie jakis koleś napisał, że kłusowanie z rarogiem mu sie już przejadło. Może w tym przypadku jest inaczej. oby..
Tu sie nalezy sprostowanie, zrozumiales slowa Adama opacznie, zapewniam Cie, ze nie klusowal on nigdy w stopniu wiekszym niz Ty sam
-
Przemo14/88
- żółtodziób