Jak i gdzie kupic drapola ?
Jak i gdzie kupic drapola ?
Prosze o pomoc błyskawiczną. Gdzie kupic drapola i czy można kupic go ?
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
A czemu błyskawiczną?
Już pomagam.
Drapola można kupić, w wielu miejscach: w Polsce jest kilkunastu hodowców.
Szczegóły?
Jak będziesz gotowy na drapola to będziesz wiedzieć gdzie co i za ile a także odpowiedzi na masę innych pytań.
PS. Koledzy i koleżanki z forum... nie róbmy setnego offtopu o tym że jak zwykle kolejna osoba zaczyna nie z tej strony co trzeba. Proszę...
PS2... JoHn... to ja też idę jutro do Pevexu ... nawet nie wiedziałam
Już pomagam.
Drapola można kupić, w wielu miejscach: w Polsce jest kilkunastu hodowców.
Szczegóły?
Jak będziesz gotowy na drapola to będziesz wiedzieć gdzie co i za ile a także odpowiedzi na masę innych pytań.
PS. Koledzy i koleżanki z forum... nie róbmy setnego offtopu o tym że jak zwykle kolejna osoba zaczyna nie z tej strony co trzeba. Proszę...
PS2... JoHn... to ja też idę jutro do Pevexu ... nawet nie wiedziałam
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Re: Jak i gdzie kupic drapola ?
a regulamin przeczytałem/am? jesli nie to ja tez tak błyskawicznie proszę to nadrobić....sowek96 pisze:Prosze o pomoc błyskawiczną. Gdzie kupic drapola i czy można kupic go ?
Niech zgadne... za pare dni masz urodziny, a Papcio sypnie kasa? Bedzie niezly szpan na imprezie w weekend.
Ptak drapiezny to nie zabawka ktora kupuje sie na szybko, potrzebna jest duza wiedza zeby w ogole cos z nimi zrobic i ich nie skrzywdzic. Zreszta chyba nie chcesz miec rak pocietych w kazdym miejscu i wygladac jak EMO narkoman? Duza papuga tez zda egzamin jak chcesz sie lansowac, no i wiekszosc hodowcow reklamuje sie w internecie, pewnie na allegro jakas ara tez sie znajdzie. No i nie bedziesz musial brudzic codziennie rak we krwi po lokcie patroszac golebie, dodam tez ze, nikt za ciebie ich nie usmierci. Konsekwencje zwiazku ze zwierzeciem zywiacym sie miesem i stworzonym do zabijania ma rowniez wiele innych konsekwencji, ktorych opisu ci oszczedze.
Ptak drapiezny to nie zabawka ktora kupuje sie na szybko, potrzebna jest duza wiedza zeby w ogole cos z nimi zrobic i ich nie skrzywdzic. Zreszta chyba nie chcesz miec rak pocietych w kazdym miejscu i wygladac jak EMO narkoman? Duza papuga tez zda egzamin jak chcesz sie lansowac, no i wiekszosc hodowcow reklamuje sie w internecie, pewnie na allegro jakas ara tez sie znajdzie. No i nie bedziesz musial brudzic codziennie rak we krwi po lokcie patroszac golebie, dodam tez ze, nikt za ciebie ich nie usmierci. Konsekwencje zwiazku ze zwierzeciem zywiacym sie miesem i stworzonym do zabijania ma rowniez wiele innych konsekwencji, ktorych opisu ci oszczedze.
tylko ze to chyba ty nie zrozumiales bo takie pudelko wyscielone aksamitem i oblozone kwiatkami tylko w wersji drewnianej uzywa sie na pogrzebach...Jastrząb pisze:Nie Zrozumiałes/as to co pisał Nisus czy pustuł ?? Moze najpierw "Wiedza" a pozniej pudełko ? i nie był bym taki pewny ze potrzebne bedzie one na zajutrz, samych podstaw nie nauczysz sie w 5 minut