Tak szukam może nie sokoła tylko jakiegoś śladu ponim samica teraz2 pjóro, dzwonki tel niestety nie aktualny na adresówce.Troche wjęcej informacji można prosić
Ostatnio zmieniony ndz lis 30, 2008 5:33 pm przez bogdan67, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli widziales ptaka ,ktury wygladal Ci na uciekiniera to napewno ktos sie martwi,dobrze by bylo jak bys dopisal cos wiecej,jak wygladal ten ptak,gdzie go widziales,no i kiedy.Latwiej bedzie nie sadzisz? Do uslyszenia.
Panie Bogdanie dla kolegi napewno nie wazne jake,wazne ze sokol jak wszystke inne sokoly ,no ale dziekuje za rozszezenie dosc skrytedo pytania.Do uslyszenia.
Jesli ptak mial nadajenik jest mapa sokolnikow z telemetria, mozna cos tam zawsze sprawdzic, no chyba , ze nie mial nom to lipa, zebym u siebie widzial ptaka z petami to bym mu machnal czyms, moze by sie skusil.
@bogdan - jesli sadzisz ze to Twoja samica sprzed roku to obudz sie !!
po roku po petach nie byłoy sladu !! i czas pogodzic sie ze stratą ptaka a nie pisać w kazdym temacie...
Ps - samiec czy samica tak z ciekawości ??
ZaP
Słucha zapje jak cie złapje Pjotrek ja sie pogodziłem ze strato ptaka po prostu mam nadzieje że żyje i buja w przestworzach nawet bym jej niechciał tego odbierać.