Spotkanie

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

Spotkanie

Post autor: Raven_Corvus »

Nom moi drpodzy wracam z wygnania niedlugo i juz by sie chcialo cos porobic co wy na to zeby zorganizowac jakies spotkanko? Nie wiem czy ktos jedzie na zawody? Tez sie nad tym zastanawiam zeby jechac, ale to delikatnie za daleko... Ktos ma jakies propozycje? np Cos ala spotkanie w tucholi... sympatycznie bylo, na spotkaniu i po spotkaniu...
Awatar użytkownika
Nowogrodzki
sokolnik
Kontakt:

Post autor: Nowogrodzki »

W/g moich obserwacji większość sokolników to idywidualiści-na wiele spotkań nie licz chyba , że znajdzie się gdzieś blisko siebie mieszkająca zgrana "paczka". 28 września w Tucholi mamy Walne a spotkanie większe planujemy w okolicach stycznia-zapraszamy.
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

Post autor: Raven_Corvus »

W styczniu powinienem byc w tym roku bylo naprawde bardzo sympatycznie a jak mi sie przypomni bigos z pola to azzz.....(wracam z pracy glodny] WIADOMO KIEDY LOWY W TYMROKU?
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

Przemek zawsze mozesz wpasc do Słupska w weekend :) ja i Muzyk latamy razem prawie w każdy weekend a czasem odwiedza nas Birkut i Lager wiec bywa całkiem sympatycznie:) jakby cos masz moj telefon
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Raven_Corvus pisze:W styczniu powinienem byc w tym roku bylo naprawde bardzo sympatycznie a jak mi sie przypomni bigos z pola to azzz.....(wracam z pracy glodny] WIADOMO KIEDY LOWY W TYMROKU?
tak jak co roku w listopadzie. Wiecej szczegółów wkrótce na stronie Gniazda
Awatar użytkownika
jarek
młodszy sokolnik
Kontakt:

Post autor: jarek »

Przemku jak masz ochotę to możesz podjechać do mnie, z Białegostoku to "tylko" 200 km... A może aż bo Jacek już pół roku jedzie :roll: Tak czy owak zapraszam :wink:
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

a ja myśle Przemas że powinienes sie sprężyc i do Czempinia przyjechac bo taka okazja nie zdarza sie codzien :) myślę że naprawde będzie na co popatrzyc i spory przekrój ptaków sie szykuje
ODPOWIEDZ