bad news
Sokolnictwo to nie tylko trzymanie ptaków, ale przede wszystkim dbanie o dobro ptaków i dobre imię wszystkich sokolników. Dla ciebie sokolnictwo to tylko interes.
no musze sie odniesc, bo az mnie skreca! nadajecie na ZAPa, bo nie jest sokolnikiem a ma ptaki, przetrzymywaczem go nazywac a ten sokolnik co 15 ptakow to niby kim jest??? ma czas dla wszystki 15 ptakow???!!! niesadze chyba ze wali na sterydach i nic poza ptakimi nie robi 24h na dobe!
Sokolnictwo to dbanie o dobre imie !!! a tu kazdy tak sie wypowiada zeby tylko kogos uszczyopac, cos wyniuchac, jesli chodzi o mnie to dla mnie co drugi sokolnik co sciemniacz-tak wychodzi z waszych postow jak sie je czyta! wiec myslcie, nawet 10 razy zanim cos napiszecie!!1
a powiem jeszce ze interes to wiecej sokolnikow z tego ma!!1
jakrowniez ptaki wygladaj od niektorych jak zmokle kury po 40 dniowym poscie!!! a to wszystko dlA TEGO BY BYLY NALEPSZE!!!!
WRRRRRRRRRRR zajmijcie sie lepiej SOKOLNICZENIEM a nie wygarnianiem to forum!!! powtarzam to czytaja LUDZIE!!!
no musze sie odniesc, bo az mnie skreca! nadajecie na ZAPa, bo nie jest sokolnikiem a ma ptaki, przetrzymywaczem go nazywac a ten sokolnik co 15 ptakow to niby kim jest??? ma czas dla wszystki 15 ptakow???!!! niesadze chyba ze wali na sterydach i nic poza ptakimi nie robi 24h na dobe!
Sokolnictwo to dbanie o dobre imie !!! a tu kazdy tak sie wypowiada zeby tylko kogos uszczyopac, cos wyniuchac, jesli chodzi o mnie to dla mnie co drugi sokolnik co sciemniacz-tak wychodzi z waszych postow jak sie je czyta! wiec myslcie, nawet 10 razy zanim cos napiszecie!!1
a powiem jeszce ze interes to wiecej sokolnikow z tego ma!!1
jakrowniez ptaki wygladaj od niektorych jak zmokle kury po 40 dniowym poscie!!! a to wszystko dlA TEGO BY BYLY NALEPSZE!!!!
WRRRRRRRRRRR zajmijcie sie lepiej SOKOLNICZENIEM a nie wygarnianiem to forum!!! powtarzam to czytaja LUDZIE!!!
przepraszam ale nie bardzo rozumiem do kogo ta uwaga i co chciałas nam przekazac pisząc tego posta. jakos że tak powiem hmmm. nie załapałemopiolicA pisze:Sokolnictwo to nie tylko trzymanie ptaków, ale przede wszystkim dbanie o dobro ptaków i dobre imię wszystkich sokolników. Dla ciebie sokolnictwo to tylko interes.
za duzo tu klutni...
i zgodze sie z opiolica ze ludzie to czytaja i nie beda mieli za dobrego zdania o tym wszystkim!
a na to juz nie poradze ze zonka jest tez zorientowana w sprawach sokolniczych...wie to i owo!
nie jestesmy na bazarze i niepotrzebnie takie brudy sa wyciagane! tylko nerwowka przesto narasta!

i zgodze sie z opiolica ze ludzie to czytaja i nie beda mieli za dobrego zdania o tym wszystkim!
a na to juz nie poradze ze zonka jest tez zorientowana w sprawach sokolniczych...wie to i owo!
nie jestesmy na bazarze i niepotrzebnie takie brudy sa wyciagane! tylko nerwowka przesto narasta!
i gratuluje męża. jeśli jest nim opiolus (nie wiem czy dobrze dedykuję?) to bardzo pozytywnie go wspominam z Czempinia. nadal nie kumam po co ten wyskok? bronisz Zapa? ok. ja na nim psów nie wieszam. nie znam człowieka ale to co pisze na forum jest prowokacyjne i niestety jest sprzeczne z tym co mi wpajano i w co wierzę. jesli reaguje to nie po to zeby na kimś sie wyrzyc. z paroma rzeczami sie nie zgadzam i mam prawo do własnego zdania.większośc ludzi którzy siedzą w sokolnictwie od dawna nie zgadza sie z postawą Zapa. jest kontrowersyjny i musi sie liczyc z takimi opiniami. ja puki co też jeszcze konczę robienie uprawnien do polowania wiec do czerwca jestem trzymaczem. ale zanim dostałem w wieku 16 lat pierwszego ptaka musiałem zdac 3stopniowy egzamin i miałem potrzebną wiedzę.opiolicA pisze:PS JEST WIECEJ LUDZI, KTORZY NAJPIERW ZACZYNAJA OD WIEDZY, UPRAWNIEN A NA SAAAMYM KONCU PTAK-szczyce sie tym ze moj maz tak wlasnie postepuje trwa to juz trzy lata i wreszczie nadzchodzi kres poczatku!![]()
![]()
![]()
![]()