TinyLoc
Testowaliśmy standardowe zestawy, bez zewnętrznych anten. Model Mrshalla był chyba 4- letni.
Czy podane tutaj ceny Marshalla zawierają już cło i vat? Bo to dodatkowe 30% wartości? Ja za zestaw zapłaciłem 2880zł z wysyłką. Pamiętam że za Marshalla wychodziło mi wtedy ok 3600 zł, bez poczty. Spora różnica. Nie pamiętam jakie były kursy walut.
Irek
Czy podane tutaj ceny Marshalla zawierają już cło i vat? Bo to dodatkowe 30% wartości? Ja za zestaw zapłaciłem 2880zł z wysyłką. Pamiętam że za Marshalla wychodziło mi wtedy ok 3600 zł, bez poczty. Spora różnica. Nie pamiętam jakie były kursy walut.
Irek
z US mail jest tylko jeden problem - jak zginie paczka to przy niskiej oplacie tracisz wszystko. Fakt ze zdarza sie to bardzo rzadko ale zdarza.Nisus pisze:Oplaty graniczne mozna latwo obejsc, szczegolnie jesli zamawiasz od Mike'a. Wiec doliczamy tylko koszty wysylki ktore przez US Mail sa dosyc niskie.
Ceny angielskie sa z clem i watem i dlatego nie oplaca sie tam kupowac.
Cos za cos jak to mawiaja. Choc nie powiem bo sposob na ominiecie oplat i zachowaniu ubezpieczenia w sensownej cenie rowniez jest
I nie tylko z mikem mozna to zalatwic...
Troche taniej za tinyloca wychodzi jak kupi sie go z http://www.tinyloc.com/nuestros_product ... ories.html
i za wysylke praktycznie mozna nie placic. I sprzet jest prosto z fabryki.
i za wysylke praktycznie mozna nie placic. I sprzet jest prosto z fabryki.
- Pudlak Waldemar
- sokolnik