ojejku...
miejmy do siebie jakiś dystans
przecież(przynajmniej ja tak myślę) nie było to powiedziane by kogoś urazić czy rozgniewać
a czasem takie głupkowate wypowiedzi przydają się do rozładowania emocji na tym forum.
a jeśli chodzi o sprawę bezsensownych pytań to ludzie! miejcie cierpliwość!
bo z tego co zauważyłam to sporo mają do powiedzenia ludzie którzy jeszcze miesiąc temu nie mieli żadnego pojęcia o ptakach(zresztą teraz wiedzą niewiele więcej)
i tu stare polskie przysłowie: ZAPOMNIAł Wół JAK CIELęCIEM BYł!
sluchaj jesli bijesz do mnie, to nie rozumiem czemu, nie wypowiadam sie na temat ptakow prawie wcale, przeczytalem ksiazke obejrzalem film, to nie wiele ale jesli ktos zadaje pytanie na ktore umiem odpowiedziec to nie zamykam dziobka, ze tak powiem i nie chowam glowy w piorka tylko odpowiadma, to tyle na ten temat. Co do tego, ze sie nikt nie wysmiewa? a jak to bylo "taś, taś"?
ketiw pisze:A więc chciałbym zacząc od tego że mam dopiero 14 lat, wiec moze nie pomyślałem o tym "chamstwie". Zgadzam się oczywiście w tym że: NIE WARTO SIĘ KŁÓCIC I GNIEWAC ! Dlatego ja pragnąłbym Was przeprosic (szczerze) za moje nie dojrzałe zachowanie...
Jestem pod wrażeniem! Cenię ludzi przyznających się do błędów.Jeśli podasz mi na priv adres korespondencyjny wyśłę Ci jakieś filmiki DVD do pooglądania o sokolnictwie.
Jakie ptaki Cię najbardziej rajcują?
Pozdrawiam.
Masz rację PAKO, ten nie błądzi , kto nic nie robi. A jeśli masz jakieś ciekawe filmiki o sokolnictwie to ja też jestem zainteresowany-chętnie puszczę to moim chłopakom.
M
Raven... do Ciebie nic nie mam.
Chciałam tylko powiedzieć że jest wiele osób które jeszcze całkiem niedawno zadawały bezsensowne pytania a teraz pierwsi drą sie na innych.
Nie było to do Ciebie tylko do ogółu, żeby czasem przystopować i mieć wyrozumiałość.
Chociaż sama przyznaję że wszystkich (łącznie ze mną) emocje czasem nazbyt ponoszą.
przczytalem ten temat iii o sokolnictwie to malo w nim hmmmm nie toczmy wojen , nie wyzywajmy sie na chociazby tym forum SOKOLNICZYM!! spokój nas uratuje, jakbym niw wiedzial ze sokolnik musi miec duzo spokoju w sobie to pomyslambym( jako calkowicie zielony) ze nerwowi ludzie to wlasnie sokolnicy!!
chwal ćwik