Poczta Polska to chlam

Tematy ogólne związane z ptakami drapieżnymi
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

Poczta Polska to chlam

Post autor: Raven_Corvus »

Przekleta poczta polska zamówiłem plyte i ksiazke u Pana Adama wszystko przyszło super ekstra otwieram pudelko z plyta a ona peknieta niech ich szlag. Nie ufajcie poczcie i otwierajcie paczke przy nich dobrze radze! Pozdrawiam.
madzik85
pisklę

Post autor: madzik85 »

oczywiście!! przy odbiorze jakiejkolwiek paczki trzeba sprawdzić stan tych rzeczy. albo złożyć reklamację lub skargę na poczcie.
wiem jak jest bo sama na niej pracowałam. i naprawdę tam nie szanuje się nic. paczki nawet z napisem ostrożnie są wrzucane jakby to była jakaś szmata. po prostu dno jednym słowem. :evil:
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Re: Poczta Polska to chlam

Post autor: garbus2 »

Raven_Corvus pisze:Przekleta poczta polska zamówiłem plyte i ksiazke u Pana Adama wszystko przyszło super ekstra otwieram pudelko z plyta a ona peknieta niech ich szlag. Nie ufajcie poczcie i otwierajcie paczke przy nich dobrze radze! Pozdrawiam.
nie ma problemu - wyśle jeszcze raz i owine w dwie koperty bąbelkowe:)
Awatar użytkownika
Raven_Corvus
sokolnik

Post autor: Raven_Corvus »

Spoko i tak mialem zamowic jeszcze raz przekleta instytucja ale sie rozczarowalem dzia ksiazke juz prawie przeczytalem switna jest :D, Panie Admamie a 2 czesc tez Pan ma? za jakis miesiac tez pewnie zamowie 2 jesli Pan masz takowa :P jak tam przygotowania do lowow?
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Raven_Corvus pisze:Spoko i tak mialem zamowic jeszcze raz przekleta instytucja ale sie rozczarowalem dzia ksiazke juz prawie przeczytalem switna jest :D, Panie Admamie a 2 czesc tez Pan ma? za jakis miesiac tez pewnie zamowie 2 jesli Pan masz takowa :P jak tam przygotowania do lowow?
nie ma po co zamawiac - w takich sytuacjach wysylam druga gratis. Druga czesc sie tlumaczy tylko przez brak czasu nie mam kiedy skonczyc
Maryna
sympatyk

Post autor: Maryna »

Dla obrony przed brutalnością Poczty Polskiej (jak walnie stemplem to lecą drzazgi z biurka) wymysliłam sposób na bezpieczne przesyłanie CD. Za pomoca tasmy lub kleju umieszczam płytę w sposób umiemożliwiajacy jej przemieszczenie w kopercie. Zazwyczaj jest to lewy dolny róg koperty. Znaczki nalepiam w prawym górnym rogu. Dla pewności pakuję w koperte bąbelkową. I już. Takie przesyłki bezpiecznie docierały nawet do Hameryki.
ODPOWIEDZ