Harris
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
kochelet pisze:fakt ale fiat uno to nie ferrari enzo i kropka
Ale co Ci z ferrari jak nie umiesz go prowadzic co? kazdy ptak bedzie do bani jak nie bedziesz go umiał ułożyc...
Ostatnio zmieniony pt sty 07, 2011 6:55 pm przez kuba08111994, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ZaP
- sokolnik
- Kontakt:
widzisz Adrian - kiedy bajka jest najpiekniejsza? - wtedy kiedy czytający zaczyna w nią wierzyc...
Nie wiem kolego o co Ci chodziło z ferrari ale może przestań palić to co palisz bo za mocne..
Ad Johnego co obecnie u Waldka zamieszkuje po przeprowadzce ode mnie
- Walduś ZaProś gościa i pokaż jak lata harris LIVE bo może za małą rozdzielczość ma na yputube i nie widzi co ten niby robakojad potrafi...
ZaP
Nie wiem kolego o co Ci chodziło z ferrari ale może przestań palić to co palisz bo za mocne..
Ad Johnego co obecnie u Waldka zamieszkuje po przeprowadzce ode mnie
ZaP
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Jak ja lubię jak się coś dzieje .JoHn DuMbaR pisze:A ja dla przekory zgodze sie z Kocheletem (choc z pewnoscia nikogo to nie obchodzi), swoja droga bylem u ciebie Waldek, Jaska widzialem, wszystko fajnie, tylko dlaczego wobec tego do agg sie przymierzasz
stara milosc nie rdzewieje?
Jaśko prawdopodobnie dostanie damę do towarzystwa i będzie się pierzył
,a ja tym czasem ..........
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
To będzie chyba koniec internetuMarze o takim czasie kiedy ignoranci nie beda wypowiadac sie na temat o ktorym nic nie wiedza.
Zastanawiam się, o co właściwie się spieracie?
na filmach z "natury" widać, że hh to oportunista i to co złapie, to je. A jaki to wstyd, że złapie mysz czy żabę? widziałem ag też polujące z drzewa na myszy i rarogi zjadające dżdżownice( co zresztą niezdrowe dla nich). Jak będzie miał okazję hh to upoluje bażanta i zająca.
To taki spór o wyższość świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocnymi- i czym się tu podniecać? Jeden lubi kapustę kiszoną a drugi ogórki z miodem.
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Staram się nie być ,,za wredny ''na forum ,a w wersji live -staram się być jeszcze milszy -jeżeli chciałby któryś z Kolegów mnie odwiedzić to ,,ugoszczę czym chata bogata'' -niestety nie mam tylu atrakcji u siebie co Ty Piotrze .ZaP pisze:widzisz Adrian - kiedy bajka jest najpiekniejsza? - wtedy kiedy czytający zaczyna w nią wierzyc...
Ad Johnego co obecnie u Waldka zamieszkuje po przeprowadzce ode mnie- Walduś ZaProś gościa i pokaż jak lata harris LIVE bo może za małą rozdzielczość ma na yputube i nie widzi co ten niby robakojad potrafi...
ZaP
od razu przepraszam że wzbudziłem takie emocje...ale panowie opanujcie sie troszke. dyskusja powinna być poparta argumentami a nie tym co kto pali czy kogo sie bzyka.
bez prowokowania...
podsumuje Harris to ptak dla osób które mają mało czasu na układanie. to że jest to ptak żywiący się różnym świństwem można przeczytać w każdej książce , fenomen polowania w grupach nie jest do końca wyjaśniona nisus napisałeś że te zachowania są dlatego bo młode pozostają z rodzicami bo się długo uczą ale to nie wydaje mi się prawdą bo skoro jest to ptak który się szybko uczy bo łatwo go ułożyć to dlaczego w naturze zajmuje mu to tak długo.
ponadto jesteś niekonsekwentny bo prosisz mnie w swoim poście żebym zamilkł a zaraz potem żebym cie oświecił.
zapa nie musze lizac gówna żeby sie przekonać że smierdzi.
bez prowokowania...
podsumuje Harris to ptak dla osób które mają mało czasu na układanie. to że jest to ptak żywiący się różnym świństwem można przeczytać w każdej książce , fenomen polowania w grupach nie jest do końca wyjaśniona nisus napisałeś że te zachowania są dlatego bo młode pozostają z rodzicami bo się długo uczą ale to nie wydaje mi się prawdą bo skoro jest to ptak który się szybko uczy bo łatwo go ułożyć to dlaczego w naturze zajmuje mu to tak długo.
ponadto jesteś niekonsekwentny bo prosisz mnie w swoim poście żebym zamilkł a zaraz potem żebym cie oświecił.
zapa nie musze lizac gówna żeby sie przekonać że smierdzi.
Milczenie bylo apropo osondow, prosba o oswiecenie w ramach dostarczenia mi zrodel twojej wiedzy.
To ze powielasz bzdury jest jasne, twoja wypowiedz na temat tepa treningu i wymagan czasowych. Przy tym ptaku trzeba o niebo wiecej siedziec niz przy jastrzebiu zeby wycisnac z nigo motywacje, wlasnie dla tego jest wiekszosc z nich do dupy bo te ptaki wymagaja wiele czasu. Malo kto ma czas.
Widze ze postrzegasz temat informacji i wiedzy w sposob bardzo szkolny, to ze sie szybko ucza, nie sprawia ze sa tepakami ladujacego wszystko do glowy. To sa mysliciele, one duzo mysla, analizuja, zeby w pelni rozwinac w sobie zachowania spoleczne, ktorych przykladowo jastrzab praktycznie nie ma poza okresem godowym. A poluja odrazu dobrze, zreszta to strasznie lowne ptaki. Tylko malo kto trzyma je w lowczej i nie partaczy treningu.
Zreszta wisi mi kapletnie co na ten tamat myslisz, ty chcesz rozmawiac na argumenty? podaj jeden swoj? nie wyssany z palca w trakcie snucia teori "to musi byc prawda bo ja to wymysliem".
To ze powielasz bzdury jest jasne, twoja wypowiedz na temat tepa treningu i wymagan czasowych. Przy tym ptaku trzeba o niebo wiecej siedziec niz przy jastrzebiu zeby wycisnac z nigo motywacje, wlasnie dla tego jest wiekszosc z nich do dupy bo te ptaki wymagaja wiele czasu. Malo kto ma czas.
Widze ze postrzegasz temat informacji i wiedzy w sposob bardzo szkolny, to ze sie szybko ucza, nie sprawia ze sa tepakami ladujacego wszystko do glowy. To sa mysliciele, one duzo mysla, analizuja, zeby w pelni rozwinac w sobie zachowania spoleczne, ktorych przykladowo jastrzab praktycznie nie ma poza okresem godowym. A poluja odrazu dobrze, zreszta to strasznie lowne ptaki. Tylko malo kto trzyma je w lowczej i nie partaczy treningu.
Zreszta wisi mi kapletnie co na ten tamat myslisz, ty chcesz rozmawiac na argumenty? podaj jeden swoj? nie wyssany z palca w trakcie snucia teori "to musi byc prawda bo ja to wymysliem".
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Skoro Harris to ,,nic ciekawego'' to pochwal się jak długo masz sokoła i ile ułówek na rozkładzie ... Każdy będzie mógł porównać czy ptak którego ma jest skuteczny czy ,, układający '' do d.....y !kochelet pisze:powiem tak: po tym co napisałeś tym bardziej jestem przekonany że Harris to nie zabójczy perfekcjonista. świadczy o tym twój post jak i jego dieta w naturalnym środowisku(jak już wcześniej wspominalem)!!