takie perełki na forum hodowców gołębi |
Autor |
Wiadomość |
irek
młodszy sokolnik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Paź 2005 Posty: 370 Skąd: irlandia
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 9:13 pm
|
|
|
JoHn DuMbaR napisał/a: | Co by sie stalo jesli nawet wprowadzic scisle kontrolowany odstrzal jastrzebia?
Mnie by to osobiscie nie razilo, ... |
To ja osobiście jestem za tym, żeby JohnDumbara ostrzelić z tego forum, którym to tekstem sobie na to jak najbardziej zasłużył. Jakieś kuriozum poprostu
Irek |
_________________ " Mężny ptak Jastrząb kiedy się unosi, nie rad Kto Go ma o zwierzynę prosić" Mateusz Cygański |
|
|
|
 |
JoHn DuMbaR
sokolnik
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 08 Wrz 2005 Posty: 1867 Skąd: South Dakota
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 9:17 pm
|
|
|
Irek dobry pomysl zaloz osobny temat z ankieta do wypelnienia jesli ponad 50% bedzie na tak z miejsca odchodze w niebyt |
|
|
|
 |
Pudlak Waldemar
sokolnik Drapole

Pomógł: 8 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 1292 Skąd: Racibórz
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 9:21 pm
|
|
|
Michał zaryzykowałeś z ,,kontrowersyjną '' wypowiedzią i teraz będziesz zbierał tego ,,plony'' bez względu na to czy to był żart czy chciałeś wsadzić ,,kij w mrowisko '' . |
_________________ Ptaki są moją pasją - sokolnictwo to ukoronowanie tej pasji!!!! |
|
|
|
 |
JoHn DuMbaR
sokolnik
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 08 Wrz 2005 Posty: 1867 Skąd: South Dakota
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 9:24 pm
|
|
|
Nie napisalem nic niestosownego moim zdaniem nie zlamalem zasad panujacych na forum, ostracyzmowi natomiast bardzo chetnie sie poddam i nie bedzie mi przykro jesli wiekszosc zdecyduje ze ma mnie dosc. |
|
|
|
 |
Pudlak Waldemar
sokolnik Drapole

Pomógł: 8 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 1292 Skąd: Racibórz
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 9:37 pm
|
|
|
Oj daj spokój -przecież i tak wszyscy wiedzą ,że dla drapoli dałbyś się posiekać na drobno i jeszcze sam solą byś rany posypywał gdyby to w jaki kolwiek sposób mogło im pomóc . |
_________________ Ptaki są moją pasją - sokolnictwo to ukoronowanie tej pasji!!!! |
|
|
|
 |
Rino
pisklę początkujący
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 9 Skąd: Swiętokrzyskie
|
|
|
|
 |