Białozór

Tematy ogólne związane z ptakami drapieżnymi
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Chodzi o miedze...
wystarczy popatrzec w jakim tereni oni poluja i wszystko robi sie jasne. Pewnie ze biotop to nie wszystko ale bez tego to sobie mozna tylko narzekac, ewentualnie zwalac cala wine na lisa :)
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Post autor: Pudlak Waldemar »

Takie pasy są również tu w koło Raciborza ,a kuropatw nie ma ……
JoHn DuMbaR
sokolnik

Watpie zeby byly w takiej skali :) i watpie zeby kolo Raciborza ktokolwiek dbal o kuropatwy i odstrzeliwal lisa w takim stopniu jak w UK, no i kwestia opryskow co sam zaznaczyles:)
Smutna prawda jest taka ze dopoki polskie spoleczenstwo bedzie relatywnie biedne nie bedzie zwierzyny drobnej, bo przy obecnym rozwoju rolnictwa utrzymanie stabilnj populacji kuropatw jest drogie i wymaga wielu wyrzeczen.
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Czy Ty w końcu przyjedziesz do mnie –od rana do południa i z ptakami można się ,,pobawić’’ i okolicę zwiedzić i ocenić !
Ps jak będziemy mieli szczęście to białą wronę zobaczysz /tylko końcówki lotek ma czarne/-coś nie mogę ją ,, upolować’’ aparatem foto. ,ale próby intensywne trwają ! :lol:
JoHn DuMbaR
sokolnik

Ja rozprcowuje gawrona z bialym plaszczem :)
przyjade jak kilka lisow strzelimy :)
Przemo14/88
żółtodziób

Post autor: Przemo14/88 »

No to dorobiliśmy się polskiego Szymona Wiesenthala :lol: Cyfry 14/88 to jest zwykły przypadek i wydaje mi się że powinieneś poszukać dobrego specjalisty bo niedługo nie tylko będziesz wszędzie widział nazistów ale i białe myszki :lol: Co do pisowni fakt popełniłem kilka błędów ale miałem prawo bo byłem zdenerwowany,tyle.
Awatar użytkownika
Pudlak Waldemar
sokolnik

Przemo14/88 - Postów 32, tematów: 1, -wystarczy wejść na profil ,wyświetlić wszystkie posty szanownego kolegi i przeczytać je ----Koledzy co wy na to –ja sobie tak hurtem przeczytałem …… :shock:
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

Przemo14/88 pisze:No to dorobiliśmy się polskiego Szymona Wiesenthala :lol: Cyfry 14/88 to jest zwykły przypadek i wydaje mi się że powinieneś poszukać dobrego specjalisty bo niedługo nie tylko będziesz wszędzie widział nazistów ale i białe myszki :lol: Co do pisowni fakt popełniłem kilka błędów ale miałem prawo bo byłem zdenerwowany,tyle.
to gratuluje za napisanie 32 postow z czego 31 nie na temat nalezy sie kolejne ostrzezenie. Troli tu nie potrzeba - jesli weszles tu by sie dowiedziec czegos o sokolnictwie to nie za bardzo wykazujesz sie checia przyswojenia wiedzy
ODPOWIEDZ