alisiak pisze:Poza tym znalazłam tylko kilka zdjęc wolier na forum.
a ile bys chciala tych zdjec? wogole to troche koncert zyczen sie robi tego tematu. Nie laska troche poszukac i adac konkretne pytanie. Wykaz troche inicjatywy a nie produkuj posty w stylu "pokazcie mi, podajcie mi...."
alisiak pisze:Poza tym znalazłam tylko kilka zdjęc wolier na forum.
a ile bys chciala tych zdjec? wogole to troche koncert zyczen sie robi tego tematu. Nie laska troche poszukac i adac konkretne pytanie. Wykaz troche inicjatywy a nie produkuj posty w stylu "pokazcie mi, podajcie mi...."
Łaska. Poszukałam i trochę znalazłam, jednak myślałam, że może napisze tu ktoś kto gdzie indziej nie dał zdjęc.
To może kontynuuj temat "Woliera" czy któryś z pokrewnych żeby inni po Tobie nie musieli szukać zdjęć woliery w temacie "Początkująca". Bo ułatwi to następnym sprawę. Swoją drogą Twój temat powoli zaczyna łączyć wszystkie tematy z forum.
no właśnie. Ale niestety obrazuje to nastawienie jestem poczatkujaca wiec poprosze wszystko na talerzu i to z duza iloscia zdjec bo nie chce mi sie poczytac
koleżanko alisiak polecam zakup książki EMMA FORD Falconry art and practice tam masz przykład zrobienia woliery i jak mniej wiecej powinna wyglądać , jak nadejdzie czas na ciebie za kilka lat to troche kreatywnością się pokażesz i sama zrobisz woliere taką jaką uznasz że jest dobra. W tej książce masz opisane też inne ciekawe rzeczy np. siedziska i inne naprawde warto poczytać . krótkie opisy o ptaka drapieżnych
Książka naprawdę bardzo fajna dla mnie super ciekawa więc napewno warto ten zakup zrobić. Na reszte czyli woliere i inne przyjdzie czas jak już bedziesz wiedziała że napewno tego chcesz i będziesz miała fundusze na to.
garbus2 pisze:a zeby nie bylo ze sie tylko czepiam to dodam ze plusa masz na pewno za to ze nie zaczynasz od tego oklepanego pytania
Na, które to pojawio się tyle odpowiedzi i sposobów jak zdobyć ptaka, że chyba już nikt nie pyta.
Przynajkniej ja znalazłem, chociaż wolałbym ich akurat nie znajdować:)
Jeśli uważasz że Słupsk jest blisko to pewnie chłopaki zgodzą się pokazać Ci ptaki z bliska i powiedzą co nie co. Zawsze też możesz się zdecydować na Warcino jako na kolejną szkołę. Haggard pisał o warsztatach we wrześniu, można przyjechać.