Walny Zjazd Gniazda Sokolników

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Walny Zjazd Gniazda Sokolników

Post autor: garbus2 »

Ustalono już termin Walnego Zjazdu - odbędzie się 27.03.2010 (sobota) tam gdzie zawsze o godzinie 11.00. Szczegóły dostępne są w komunikacie wysłanym poczta jak i na łamach nowej strony gniazda w dziale Komunikaty Zarzadu (dostepny po zalogowaniu) Strona mam nadzieje ze ostatecznie zostanie uruchomiona najpóźniej jutro.
Zachęcam wszystkich członków i kandydatów do przyjazdu bo tegoroczne Zebranie jest równiez powiązane z wyborem Zarządu na kolejne pięć lat.
iskra
młodszy sokolnik

Post autor: iskra »

Witam,
mam prośbę. Czy ktoś ma wolne miejsce w samochodzie i będzie jechał z Warszawy lub okolic? Proszę nie skazujcie mnie na PKP:(
Awatar użytkownika
Mbartnik
młodszy sokolnik
Kontakt:

Post autor: Mbartnik »

http://www.pasiekibystrzyckie.pl/fotoso ... index.html

z przymróżeniem oka.

Zdjęcia miały być również na stronie "Gniazda", ale przy próbie przesyłania wyskakuje mi jakiś dziwny błąd, więc wszedł tylko odnośnik (w galerii "Gniazda"), ale działa :razz:
kaja
młodszy sokolnik

Post autor: kaja »

Tomek W.chyba sie n igdy niezmieni PZ.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

probowalem zaladowac i wszystko dziala - wrzucilem nawet jedno zdjecie- firefoxa uzywasz?
Awatar użytkownika
Mbartnik
młodszy sokolnik
Kontakt:

Post autor: Mbartnik »

Opera.
Ale podejrzewam, że winą może być bezprzewodowy internet - prędkość przesyłu jest uzależniona od zasięgu sieci.
A do tego przegiołem z zabezpieczeniem komputera i stąd te spowolnienia, ale już się uporałem i jakoś poszło... jakoś poszło... powolutku... ale poszło... k**** jak wolno...
ODPOWIEDZ