Nowa strona Gniazda Sokolników

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Nowa strona Gniazda Sokolników

Post autor: garbus2 »

Miło mi ogłosić, że w końcu udało się zakończyć prace nad nową stroną Gniazda Sokolników. Nie jest jeszcze w pełni uruchomiona co planujemy zrobić w przyszłym tygodniu. Do tego czasu zachęcam do pozostawiania tutaj uwag co jeszcze według was by się tam przydało. Oprócz zmiany wyglądu dostepne sa:

- opcja logowania (narazie nieaktywne i rejestracje uruchomimy za tydzien)
- dostep do kumunikatow zarzadu oraz tablicy ogloszen dla zarejestrowanych uzytkownikow ktorzy sa czlonkami/kandydatami klubu, a takze mozliwosc tworzenia wlasnych ogolnodostepnych galerii przez takich uzytkownikow
- aktualnosci jak wczesniej widoczne na stronie glownej
- zarzadzanie kontem uzytkownika i mozliwosc samodzielnej aktualizacji przez uzytkowanikow oraz brakujace wczesniej opcja przypominania hasła lub samodzielnej zmiany
- uzytkownicy podczas rejestracji mogą wpisac posiadane ptaki łowcze co pozwoli na aktualizacje naszej bazy danych

Poprosimy o opinie!

Http://nowa.gniazdosokolnikow.pl
TB
młodszy sokolnik

Post autor: TB »

Mi się bardzo podoba. Nie za dużo, nie za mało, lecz w sam raz! Zwięźle napisany tekst!

"Jeśli chcemy tylko posiadać ptaka drapieżnego to: " - należy dodać, ze trzeba posiadać odpowiednią wiedze :mrgreen: - tak na wszelki wypadek.

Pozdrawiam
wojtektkn
młodszy sokolnik

Post autor: wojtektkn »

Prosto,jasno i na temat-podoba mi sie!!!
Awatar użytkownika
jarek
młodszy sokolnik
Kontakt:

Post autor: jarek »

Ładnie i przejrzyście. Przydałyby się także obcojęzyczne wersje strony, chociaż podstawowe info, kim jesteśmy i co robimy.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

jarek pisze:Ładnie i przejrzyście. Przydałyby się także obcojęzyczne wersje strony, chociaż podstawowe info, kim jesteśmy i co robimy.
slusznie - zapomnialem o tym. dodamy
kochelet
stażysta

Post autor: kochelet »

strona wg. mnie ma same plusy a minusów zero
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Ładna oprawa Adam, bardzo estetyczna strona. Na pewno godna wizytowka GS.
Tak jak napisal Jarek wersja angielska to koniecznosc.
Czeskie czy Wegierskie lowy z tego co wiem sa duzo bardziej popularne i widoczne w mediach od Polskich, wiem wiem..moze nie ta skala, ale Angielska wersja z kompletnym info bedzie duzym krokiem do przodu.
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

poprzedni login i hasło nie działają. Marcinek mi zameldował i sprawdziłem. rozumiem że należy sie zalogowac od nowa?
garbus2
Site Admin
Kontakt:

tak. Niestety zmiana systemu w oparciu o ktory dzialala stara strona uniemozliwił import uzytkownikow., Poza tym teraz zarzadzanie wlasnym profilem jest w pelni automatyczne bez ingerencji admina strony wiec mozna sobie wyslac przypomniienie hasla, edutowac swoje dane np posiadane ptaki itp. Jedyne co robi admin to aktywuje konto. Oprocz tego na glownej stronie jest napisane ze prosimy o ponowna rejestracje
ODPOWIEDZ