Łamignat

Tematy ogólne związane z ptakami drapieżnymi
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

Post autor: Jastrząb »

Brak słow..... :neutral:
ale nie martw się poinformuje Arka że podpisujesz sie jego nickiem z forum sokolniczego
iskra
młodszy sokolnik

Post autor: iskra »

Ja poznałam chłopaków z Dżawatu dopiero na kursie sokolniczym. Jakoś mnie losy nie rzuciły do tej pory w okolice Warcina choć mam nadzieję że w końcu uda mi się i tam zawitać.
Z długich rozmów z kolegami w czempiniu sporo się dowiedziałam o ośrodku i jakoś polubiłam to środowisko. Nie chcę stracić sympatii więc proszę bardzo o wyjaśnienie sprawy kto jest w ORPD a kto nie. To co przeczytałam na forum klubu ciconia to szczyt :evil:
Ładna reklama dla ośrodka i sokolników... :roll:
Kotlet
sympatyk

Post autor: Kotlet »

Pustul3 jest uczniem TL Warcino, był członkiem ORPD ale za swoją niekompetencje został wyrzucony. Często na różnych forach wypisuje że dalej jest na ośrodku czy jest naszym prezesem. Mija się z to z prawdą. Od czasu do czasu przyjdzie na ośrodek dowie się czegoś od nas i wypisuje różne głupoty o tym co właśnie robimy.
Jeśli chodzi o to z forum Ciconi to chłopaki nie wytrzymali i emocje wzięły góry dlatego ja już wolę to sobie tłumaczyć otwarcie w twarz w szkole czy w internacie niż na forach. Bo smród zostaje. a to wszystko tylko przez głupotę wyżej wymienionego.
irek
młodszy sokolnik

Post autor: irek »

To jest poprostu bagno co tam zostało napisane na ciconia, pustuł i reszta tej ekipy powinni zostać zbanowani, a temat usunięty. Takimi akcjami robicie więcej smrodu sokolnikom niż niejeden "zielony"
Margon
stażysta

Post autor: Margon »

Tak sobie to czytam i czytam i doszedłem do takiego wniosku.
Jakiś czas temu ludzkość wymyśliła coś takiego co teraz nazywamy internetem.
Dzieki niemu każdy, dosłownie każdy może być kim chce.Ksiądz prostytutką, maniak ASG komandosem, pan z "podsklepu" wielkiej sławy aktorem. Kolega który wypisywał "kilka" bzdur chyba zapomniał, że jednak są ludzie którzy go znają. Jest takie znane polskie powiedzenie o oliwie mówi, że każde kłamstwo ma krótkie nogi i tak czy siak wyjdzie kiedyś na jaw. Świadczy to też o nieznajomości życia i w pewnym stopniu niedojrzałości emocjonalnej. I teraz pewnie była by schematowa odpowiedź "wy mnie nie znacie" itp. Otóż człowieka można poznać po tym co mówi tudzież wypisuje. Możesz mówić, że wiedzę i doświadczenie przy drapolach masz większe odemnie. Ok może i tak jest. Dam Tobie jedną rade www.opowiadania.pl Tam będziesz mógł wypisywac to co kolwiek Tobie dusza na myśl przyniesie (i jeszcze dostaniesz za to punkty), przygody z ptakami, ile układałeś ile nie, o myszołowie zjedzonym przez kaczkę, masz tam pełne pole do popisu. A za wypisywanie bajek na tym forum bądź innnym które są przynajmniej starają się być na wysokim poziomie i wcześniejsze tego nie oznajmowanie powinno być karane, chociaż nie wiem czy wystawiona już opinia nie jest wytarczającą karą. ALe może sie mylę.

"Mimo wszystko wierze, ze intencje mial dobre:) i ma nadal, ale ja jak Albus Dumbledore..wierze w ludzi ^^"" W Toma Ridla również wierzył :smile: .

pozrawiam
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

Pustuł najwyraźniej ma jakiś problem ze soba i cierpii na megalomanię. Chłopakom też puszczją już nerwy bo już wiele razy musieli sie urzerac z nim i tłumaczyć sie za wypisywane przez niego głupoty. na dodatek pisze to w ich imieniu twierdząc że reprezentuje ośrodek. dla kogoś kto nie wie co jest grane wolontariusze z ośrodka wychodzą wtedy na bande idiotów wiec pozostaje im dementowac i wyjaśniac sytuacje. szkoda że juz po chwili robi sie z tego chryja i poziom dyskusji siega dna. to co przeczytałem na forum Ciconia zwaliło mnie z nóg- poniżej krytyki. mam nadzieję że jeśli Pustuł tutaj zacznie podobne ekscesy obsługa forum szybko zareaguje banem.
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

P.S. Margon- zgadzam sie calkowicie.
Awatar użytkownika
Stachu
sokolnik

Post autor: Stachu »

To, co siędzieje (lub działo) na forum Ciconia określiłbym jako "żenada", ale obawiam się, iż jest to słowo tak samo delikatne w określeniu stanu rzeczy, jak "specyficznie pachnie" w stosunku do "j***e" :???:
iskra
młodszy sokolnik

Post autor: iskra »

Stachu... w sumie się zgadzam. Pełna żenada.
Chłopaki. Następnym razem napiszcie krótko i zwięźle: "Ten człowiek nie ma nic wspólnego z ORPD Dżawat i nie ponosimy odpowiedzialności za jego wypowiedzi"
Po takim oświadczeniu wykażcie się wiedzą, opowiedzcie coś o działaniach ośrodka itp
Nie wywlekajcie następnym razem brudów na forum publicznym a jeśli was pustuł będzie prowokował to olejcie. Wolność słowa pozwala go olać ciepłym moczem i zwyczajnie nie odpowiadać na jego zaczepki.
Niestety popełniliście mały błąd i wdaliście się w dyskusje która nie powinna ujrzeć światła dziennego. Mam nadzieję że następnym razem emocje was nie poniosą.
Krog
stażysta

Post autor: Krog »

iskra pisze:dyskusje
to za duże słowo na określenie tej pyskówki.
A pan pustuł3 swoimi tekstami sam dyskredytuje swoja osobę, nie tylko na tym forum,
ale i na tamtym. Młodzi z Dżawatu nie dawać się wciągać w rozmówk.
Nina
stażysta

Post autor: Nina »

Jastrząb pisze:Brak słow..... :neutral:
ale nie martw się poinformuje Arka że podpisujesz sie jego nickiem z forum sokolniczego
Oni to się chyba Ciebie boją w tym Warcinie! Żeby się straszyć takim miłym kolegą... A swoją drogą to śliczną opinię pustuł wystawił sokolnikom na forum ornitologicznym, tego nam właśnie było trzeba!!! Najbardziej mi się podobała historia o samczyku myszołowa - imprincie, który wrócił na wolność. Kolega to chyba powinien nas wszystkich uczyć aktywnej rehabilitacji ptaków metodami sokolniczymi.
kaja
młodszy sokolnik

Post autor: kaja »

Widziałas kiedyś jastrzębia nienerwósa ,teraz wiadomo chociaż że Aron to niebezcelowo jast....PZ. KOL :wink:
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

Nina pisze:Żeby się straszyć takim miłym kolegą
Aaa dziekuje bardzo :D Kto mnie zna wie jaki jestem, nie ma sie chyba czego bac :P
kaja pisze:Widziałas kiedyś jastrzębia nienerwósa
Ja pare widziałem ;)
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Nina ja na przyklad z powodu ww opinii nie biore juz pod uwage wyjazdu na pomorze :) cykor jestem, ale mam na tyle odwagi zeby sie do tego przyznac :)
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

juz sie Michał nie wykręcaj :grin:
Zablokowany