prywatne wiadomości

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
kochelet
stażysta

prywatne wiadomości

Post autor: kochelet »

nie działają prywatne wiadomości!!!!
czy tylko u mnie?
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

Post autor: Jastrząb »

Wysłałem do Ciebie wiadomosc, jak doszła to działają. Mozliwe ze u Ciebie coś jest nie tak.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

nic mi nie wiadomo o jakiejkolwiek awarii na serwerze - moze masz juz tak duzo starych wiadomosci ze przekroczyles limit skrzynki i nowe po prostu nie dochodza
kochelet
stażysta

Post autor: kochelet »

nie wiem,
wiadomosc od jastrzebia jest, wszystkie wiadomosci usunalem.
wiadomosci przechodza jednak te ktore wysylalem kilka dni temu nie. pewnie ma to cos wspolnego z tym o czym pisal adam ze byla zajechana skrzynka
Awatar użytkownika
Stachu
sokolnik

Post autor: Stachu »

Odgrzewam temat, ale w nieco innym kontekście. Zdaje się, że była kiedyś jakaś dyskusja na temat tego, co różni "zapaleńcy" wypisują w PW do użytkowników forum, ale jakoś nie mogę znaleźć.
Za pośrednictwem mojej biednej stronki internetowej dostałem dziś maila o takiej treści:
Witam, Podobaja mi sie Pana "opowiadania sokolnicze." Zajmuje sie kreceniem filmow dokumentalnych. Chcialbym zapytac czy w Polsce jeszcze istnieja kola sokolnicze dla dzieci?
Odpisałem w kilku słowach, aczkolwiek nie obyło się bez sarkazmu z mojej strony. Czasami zastanawiam się, co ludzie chcą wyrazić poprzez używanie określonych słów, bo mam wrażenie, że najprostszych myśli nie potrafią przelać "na papier" :???:
ODPOWIEDZ