Wiem że dowiem się tego w swoim czasie ale szukałem tych informacj już 2 tydzień i bym był wdzięczny gdyby mi ktoś mógł podać taka stronę bo wypisujecie ze są hodowle ptaków drapieżnych i można je kupić ale nigdy nie podajecie tych stron .
Powiedz mi moj drogi w jakim celu potrzebne są Tobie "cenniki Ptaków" co??
Jesli wiesz ze dowiesz sie tego w swoim czasie To dla czego pytasz. A wiec ze cennik Tobie i tak nic nie da... Co bylo juz wiele razy poruszane na tym forum nikt Tobie ptaka drapieznego nie sprzeda. jesli nie wiesz czemu to dowiesz sie we wlasciwym czasie... Czytajac forum.
Milej lektury
Tu nie chodzi o przechwalanie się. Temat ten był wałkowany wielokrotnie na tym forum i każdy z twoich poprzedników otrzymał taką samą lub zbliżoną odpowiedź. Najpierw nieco nauki (np. poczytaj zasady obowiązujące na tym forum, FAQ) a potem przyjdzie czas na resztę.
Wiem ze regulaminie jest zabronione podawanie informacj o kupnie ptaków ale przyznam się ze mam już dwa jastrzębie i hoduje je już 4 lata nie legalnie i chciałbym mieć jednego legalnego ptaka drapieżnego i kto chciałby mi pomoc niech pisze na tego maile . Z góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez sokolnik92, łącznie zmieniany 1 raz.
"Sokolniku" po co Ci te jastrzebie ? dobrze wiesz ze jest to nie legalne, myslisz ze jak udało Ci sie te 4 lata przetrwac to panowie w mundurkach juz nie zawitają- grubo sie mylisz.
Adam pewno zmęczony po niedzieli i trochę poczekamy na bana...Swoją drogą większość naszego społeczeństwa żyje w błogiej nieświadomości istnienia prawa, lub żyją zasadą - co jest dobrem narodowym jest i moim dobrem, więc mogę z niego korzystać do woli....