Hodowla i utrzymanie
Hodowla i utrzymanie
Witam. Jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć następujących rzeczy:
1. Gdzie można kupić raroga górskiego.
2. Czy dobrze jest samemu zacząć czy z pomocą forum i różnych książek.
3.Jak zadbać o swojego podopiecznego.
Proszę o szybką odpowiedź na moje pytania bo chcę najpierw się trochę dowiedzieć trochę o sokolnictwie a nie od razu zmarnować pieniądze i podopiecznego.
Proszę o szybką odpowiedź na moje pytania bo chcę najpierw się trochę dowiedzieć trochę o sokolnictwie a nie od razu zmarnować pieniądze i podopiecznego.
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
Jak Ci się tak bardzo spieszy, to zajrzyj do wielu, wielu innych podobnych pytań i odpowiedzi na nie udzielonych.kuba21 pisze:Proszę o szybką odpowiedź na moje pytania
A swoją szosą z tymi młodymi, to jak ze starym bumerangiem-próbujesz odrzucić , a on ciągle wraca. Dopiero co jeden skończył a już się znalazł drugi leniuszek, co to nie lubi szperać i chce "szybko"
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Re: Hodowla i utrzymanie
Epidemia jakas normalnie! Masz na dzien dobry ode mnie 2,99 ostrzezenia. Nastepny post jak powyzsze i wiecej na tym forum nic nie napiszeszkuba21 pisze:Witam. Jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć następujących rzeczy:
Kuba21 ja też mam 15 lat i podobnie jak ty chce zostać sokolnikiem.
A powiem Ci że zaczołeś najgorzej jak mogłeś bo ludzi takich jak ty co zakładają 1000 tematów o tym samym a na drugi dzień znikają bo pouczenie traktują jako jeżdżenie po kimś jest dużo.
Myślę że dogadamy się napisz do mnie na priv albo gg będziemy razem myśleć.
Pozdrawiam.
A powiem Ci że zaczołeś najgorzej jak mogłeś bo ludzi takich jak ty co zakładają 1000 tematów o tym samym a na drugi dzień znikają bo pouczenie traktują jako jeżdżenie po kimś jest dużo.
Myślę że dogadamy się napisz do mnie na priv albo gg będziemy razem myśleć.
Pozdrawiam.
Jeśli masz 15 lat i chcesz zostac sokolnikiem to zapraszam do http://www.zsl.tuchola.pl/ tej oto właśnie szkoły 
ja bym polecił www.tlwarcino.pl też jest okazja zarażenia sie sokolnictwem;]
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik