2gi Międzynarodowy Festiwal Sokolnictwa w Wielkiej Brytanii

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mbartnik
młodszy sokolnik
Kontakt:

Post autor: Mbartnik »

Mamut pisze:"...Znam jego twórczość...
i to się chwali.

I jeszcze parę wspomnień (autorów zebranych).
Załączniki
Japonia
Japonia
W moim odczuciu "piękni" ludzie. Mowa o koreańskim małżeństwie po bokach :P
W moim odczuciu "piękni" ludzie. Mowa o koreańskim małżeństwie po bokach :P
Amerykański "fantasta" (polujący na wilki z harisem i Angielscy właściciele ośrodka opieki nad ptakami
Amerykański "fantasta" (polujący na wilki z harisem i Angielscy właściciele ośrodka opieki nad ptakami
No cóż u ruskich wspomniany wcześniej czerwony kolor (na szczęście mojemu rocznikowi kojarzy się czerwień z Solidarnością), a w tle Estonia
No cóż u ruskich wspomniany wcześniej czerwony kolor (na szczęście mojemu rocznikowi kojarzy się czerwień z Solidarnością), a w tle Estonia
w końcu zdjęcia narodu sponsora
w końcu zdjęcia narodu sponsora
polikarp
młodszy sokolnik

Post autor: polikarp »

Nawiązując do mojego ostatniego postu w tym temacie jedyne co dzisiaj usłyszałem w radiu na temat aukcji koni w Janowie Podlaskim, to to, że bębniarz Rolling Stones kupił klacz za pół miliona euro. Koniec relacji. W telewizji w tym roku nawet 10 minutowej migawki w tym roku nie było. Natomiast, kiedy nasi gamonie przegrają kolejny mecz, to studio piłki kopanej jeszcze godzinę liże rany.

TVP MUST DIE!!! :evil:
tercel
stażysta

Post autor: tercel »

Wolperlira
młodszy sokolnik

Post autor: Wolperlira »

TEXAS CROW pisze: mysle ze kieszenie sokolnikow na emigracjii w tym pomoga???
a jesli nie to nawet sama za to wszystko zaplace !!! a jesli sklamie to zaluz mi wabidlo na goly tylek i pusc swojego ptaka!!! :)))

Pozdrawiam
ja tez cos moge dozucic. i zawsze moge ptaki pozyczyc w odpowiedzialne, silne rece:P

tez sie spotkalam z komentazami o tej wodce pod stolem, ale wszyscy sie z tego smiali.
ODPOWIEDZ