IFF z Polska sekcja

Tematy ogólne związane z sokolnictwem.
ODPOWIEDZ
JoHn DuMbaR
sokolnik

IFF z Polska sekcja

Post autor: JoHn DuMbaR »

Adam to dla Ciebie moze byc zla nowina hehe.
Jeden z adminow IFF napisal do mnie pw ze chce zalozyc dla wszystkich przyjaciol poznanych na festiwalu osobna polska sekcje (widac nasze dziewczyny wciaz robia w UK furore :) ). Poki co zadal pytanie jak iff brzmi po polsku :) dobrego zle poczatki ;). Nie wiem na ile ma to sens bo wielkim potentatami nie jestesmy na arenie miedzynarodowej ale skoro Chorwaci moga miec...czemu nie my.
Moze pomoze to i ulatwi korzystanie z Iff osobom slabo znajacym angielski. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
pzdr.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Re: IFF z Polska sekcja

Post autor: garbus2 »

JoHn DuMbaR pisze:Adam to dla Ciebie moze byc zla nowina hehe.
Jeden z adminow IFF napisal do mnie pw ze chce zalozyc dla wszystkich przyjaciol poznanych na festiwalu osobna polska sekcje (widac nasze dziewczyny wciaz robia w UK furore :) ). Poki co zadal pytanie jak iff brzmi po polsku :) dobrego zle poczatki ;). Nie wiem na ile ma to sens bo wielkim potentatami nie jestesmy na arenie miedzynarodowej ale skoro Chorwaci moga miec...czemu nie my.
Moze pomoze to i ulatwi korzystanie z Iff osobom slabo znajacym angielski. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
pzdr.
fajny pomysł i zawsze to blizej swiatowego sokolnictwa a mamy co nadrabiac w niektorych częsciach :)
JoHn DuMbaR
sokolnik

http://www.falconryforum.co.uk/forumdisplay.php?f=292

Post autor: JoHn DuMbaR »

kaja
młodszy sokolnik

Post autor: kaja »

:wink:
TEXAS CROW
pisklę

Post autor: TEXAS CROW »

wlasciciel IFF zostal aresztowany wraz z przyjaciolmi za posiadanie i handel dzikimi ptakami drapieznymi - golebiarzami glownie .
nie ma o tym informacji na IFF bo ktos skutecznie wszystko kasuje !!!

zawsze znajdzie sie jakis patalach!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ