Czyli już jest zgłoszenie do pobrania?
Nie mogę dostać sie na stronę Gniazda, nie wiem czemu, jakieś problemy z łączem, ale na wszystkie inne strony wchodzę bez problemu...
Poprostu odpowiadałem na pytania co prawda wygląda to na gadke typu gg ale mysle jak wejdzie na to forum osoba ktora chce wiedziec to samo odpowiedzi ma juz na gotowe, z drugiej strony wystarczy dobrze przeleciec forum i są juz praktycznie wszystkie odpowiedzi
garbus2 pisze:
ha! pokazcie mi forum gdzie admin namietnie kasuje lub przenosi posty i porzadkuje tematy? jak sie ludziska same nie pilnuja to i urok bedzie
A proszę bardzo.. Pierwsze z brzegu forum qnwortal.pl - modzi nie próżnują. Powinieneś zatrudnić sobie jakichś rozsądnych moderatorów. Admin ma czuwać a mod na bieżąco działać;)
garbus2 pisze:
ha! pokazcie mi forum gdzie admin namietnie kasuje lub przenosi posty i porzadkuje tematy? jak sie ludziska same nie pilnuja to i urok bedzie
A proszę bardzo.. Pierwsze z brzegu forum qnwortal.pl - modzi nie próżnują. Powinieneś zatrudnić sobie jakichś rozsądnych moderatorów. Admin ma czuwać a mod na bieżąco działać;)
no raz juz umieszczalem info ze szukam chetnych na moderatorow - poki co nikt sie nie zglosil